Elektor Team

Elektor Academy en element14 presenteren vijf gratis webinars

10 december 2013, 14:36
Elektor Academy en element14 presenteren vijf gratis webinars
Elektor Academy en element14 presenteren vijf gratis webinars

Elektor Academy en element14, de bekende technologie-community-website, organiseren gezamenlijk een aantal webinars over bekende Elektor-projecten die recent in Elektor zijn verschenen. Het gaat voorlopig om een serie van 5 webinars (web-seminars).

 

In een Elektor Academy/element14 webinar geven auteurs en ontwerpers uitleg over de opzet en achtergronden van een project. Wie zich heeft geregistreerd voor deelname aan zo'n webinar krijgt de mogelijkheid om mee te discussiëren  en vragen te stellen aan de presentator in het zogenaamde live Question & Answer (Q&A) gedeelte dat volgt na de presentatie. Bovendien krijgt iedere deelnemer aan deze webinars exclusief 10% korting op zijn volgende bestelling bij Farnell!

 

Het eerste Elektor Academy/element14 webinar heeft als onderwerp: Platino –- an ultra-versatile platform for AVR microcontroller circuits. Dit (Engelstalige) webinar vindt plaats op 13 oktober om 16.00 uur Nederlandse tijd, live op element14.

Veel microcontroller-schakelingen hebben een identieke configuratie: een LCD, een paar drukknoppen en enkele interface-schakelingen voor de communicatie met de buitenwereld. Platino biedt een universeel printontwerp voor bedrade componenten, met als middelpunt een AVR-microcontroller van Atmel. Platino ondersteunt alle 28- en 40-pens AVR-typen, verschillende soorten LCD's en heeft een flexibele configuratiemogelijkheid voor het monteren van drukknoppen en draai-encoders. Uitbreidingskaarten in de vorm van Arduino-shields kunnen zonder meer op Platino worden gestoken, maar u kunt ook uw eigen uitbreidingsprinten ontwerpen. Platino is compatibel met de Arduino IDE en veel andere populaire ontwikkelsystemen.

 

Schrijf u nu in voor dit interessante webinar, deelname is gratis! Het mogelijke aantal deelnemers in dit webinar is beperkt, wacht dus niet te lang met inschrijven! Alles wat u hoeft te doen, is registreren via:
www.elektor.com/webinars

 

De volgende Elektor/element14 webinar-onderwerpen en -data zullen tijdig bekend worden gemaakt via de e-weekly nieuwsbrief van Elektor en in het tijdschrift. Let er op dat u geen enkele aflevering mist!

 

Meer info:
www.element14.com/community/events/3071

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items