Het hele Elektor-artikelarchief op een handige USB-stick van 32 GB? Dat klopt. Met de bestseller Elektor Archive USB Stick heb je snel en eenvoudig toegang tot elke Nederlandse editie van Elektor (1961-2023). Denk aan alle diepgaande projectartikelen, ontwerphandleidingen, coderingstips en technische inzichten waarvan je zult genieten. Je zult ook profiteren van het lezen van Elektor's vroegste artikelen over veel van de populairste onderwerpen van vandaag, zoals embedded programmeren, het Internet of Things en kunstmatige intelligentie.

Bestel je eigen Elektor-Archive

De eenvoudig te doorzoeken Elektor Archive USB-stick (32 GB, USB 3.0) bevat alle uitgaven van 1961 tot 2023 in PDF-formaat. De meer dan 10.000 artikelen zijn ingedeeld op publicatiedatum (maand/jaar) en met een handige index kun je de hele USB-stick doorzoeken. Of je nu een professionele ingenieur of een weekendmaker bent, het archief is zeker een waardevolle bron van inspiratie.
 
The Elektor Archive USB Stick (1974-2023)

Welke onderwerpen behandelen we?

De redacteuren en ingenieurs van Elektor zijn er altijd trots op geweest dat ze een breed scala aan onderwerpen, schakelingen en ontwerpprojecten hebben behandeld. Elk nummer bevat diepgaande artikelen, tutorials en handige schakelingen voor een enthousiast publiek bestaande uit professionele ingenieurs, makers, academici en technisch geïnteresseerde studenten.

Onderwerpen zijn onder andere audio/video, computers, microcontrollers, domotica, voedingen, testen en meten, software, analoge technieken, draadloze toepassingen en vele andere. Hieronder staan enkele voorbeeldartikelen uit eerdere edities van Elektor. Met de Elektor Archive USB-stick heb je toegang tot deze artikelen en meer.

Vertaling: Willem den Hollander