De nauwe samenwerking tussen Elektor en SparkFun gaat nog even door. In de afgelopen maanden hebben Elektor en SparkFun samengewerkt aan de inhoud van een bijzondere editie van Elektor-magazine. Het werden uiteindelijk zelfs te veel artikelen om allemaal in de maart/april-editie van Elektor-magazine te passen. Daarom brengen we de komende vijf weken deze extra content uit in de vorm van een "Declassified Bonus Edition" van Elektor magazine. Elke week verschijnt er een gratis artikel. Het eerste artikel, "Must-Haves for Your Electronics Workspace", is nu verkrijgbaar in de Declassified Bonus Edition!
 

What Makes a Great Electronics Workspace?

Heeft uw elektronicalab zijn volledige potentieel al bereikt? Bent u nog zoek naar ideeën over het organiseren van componenten en het inrichten van uw werkruimte? Benieuwd welke hulpmiddelen andere pro-ingenieurs en elektronicamakers nuttig en essentieel vinden? Lees "Must-Haves voor uw elektronicalab " om meer te weten te komen over het volgende:
 
  • Tips voor het bevoorraden en beheren van uw werkruimte
  • Handige lijsten van onmisbaar gereedschap, kits en onderdelen
  • Afbeeldingen van indrukwekkende elektronica werkruimtes en werkbanken
  • En meer
 
Must-haves for your electronics workspace

Declassified Bonus Edition: Wat nog volgt!

Benieuwd naar alle andere content die Elektor en SparkFun voor u in petto hebben? Volgende week presenteren we je het volgende 'onthulde' bonus-artikel. Blijf op de hoogte! En vergeet vooral niet te kijken naar alle geweldige SparkFun-producten die we in de Elektor Store hebben..
 
Jan's retro lab and electronics workspace
Long-time Elektor lezers weten dat Jan Buiting serieus is over retro elektronica (”retronics“).