Elektor Team

Elektor en Hogeschool Arnhem Nijmegen organiseren 2-daagse cursus LabVIEW voor elektronic

10 december 2013, 14:36
Elektor en Hogeschool Arnhem Nijmegen organiseren 2-daagse cursus LabVIEW voor elektronic
Elektor en Hogeschool Arnhem Nijmegen organiseren 2-daagse cursus LabVIEW voor elektronic

Woensdag 12 en donderdag 13 oktober 2011 te Eindhoven leidt ing. Jan Geurts van Kessel (docent Elektrotechniek) een cursus LabVIEW voor Elektronici In deze 2-daagse cursus wordt een degelijke basis gelegd voor het grafisch programmeren met LabVIEW van zowel computer- als embedded systemen. Tijdens de eerste dag maken de deelnemers kennis met de LabVIEW ontwikkelomgeving en de wijze waarop met een computer signalen gemeten, weergegeven en gegenereerd kunnen worden. Tijdens dag twee is de aandacht gericht op het toepassen van LabVIEW voor embedded systemen. Hierbij zal naast het gebruik van digitale en analoge I/O, het werken met bestanden op (micro)SD-geheugens en netwerkcommunicatie aan de orde komen.


Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor mensen die zich vanuit hun beroep willen oriënteren op het grafisch programmeren van microcontrollers met behulp van LabVIEW. Voor de (elektronica) hobbyist is deze cursus een goed startpunt om snel, eenvoudig en met indrukwekkende resultaten van start te kunnen gaan met microcontrollers. 

Ingangsniveau

MBO. Geen specifieke voorkennis vereist, wel is basiskennis elektrotechniek en/of embedded systemen gewenst. 

 

De deelnamekosten voor deze tweedaagse cursus bedragen € 549,00. Dit is inclusief BTW, cursusmateriaal, deelnamecertificaat en lunch.

 

Het boek Grafisch programmeren met LabVIEW van Jan Geurts van Kessel ontvangt u na afloop van deze 2-daagse cursus gratis mee naar huis (winkelwaarde € 27,50). Dit boek bevat een voucher waarmee voor slechts € 29,75 de studentenversie van de basisuitvoering van LabVIEW is te verkrijgen.

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items