Elektor en MagPi on tour: kom naar Utrecht en Eindhoven

19 september 2018, 09:43
Elektor en MagPi on tour: kom naar Utrecht en Eindhoven (afbeelding: WoTS)
Elektor en MagPi on tour: kom naar Utrecht en Eindhoven (afbeelding: WoTS)
Elektor is in de eerste week van oktober met een stand aanwezig tijdens World of Technology & Science (WoTS) in Utrecht. Uiteraard presenteren we daar weer een aantal opgebouwde projecten uit het tijdschrift en ligt er een selectie van interessante boeken op het gebied van elektronica en programmeren ter inzage. Kom gerust langs voor een praatje met een van onze redacteuren en stel dan meteen uw brandende vragen over Elektor-ontwerpen. Voor Elektor-leden ligt er natuurlijk weer een leuk cadeautje klaar. Bezoek ons in hal 10, stand G045.
 
World of Technology & Science
De WoTS is in 2014 ontstaan door het samenvoegen van drie toonaangevende beurzen, namelijk HET Instrument, Aandrijftechniek en Industrial Processing. Bezoekers uit industrie, laboratoria, zorg en wetenschap krijgen zo de mogelijkheid in één keer op één locatie een sterk en breed technologisch aanbod te bezoeken. WoTS wordt van dinsdag 2 tot en met vrijdag 5 oktober a.s. gehouden in hal 7 tot en met 11 van de Jaarbeurs in Utrecht. Registreer u nu voor een gratis bezoek aan WoTS 2018. Gebruik onze persoonlijke relatiecode: WOTS1137
 
Win voor € 250 aan Raspberry Pi-artikelen
Elektor deelt haar stand in Utrecht met MagPi Nederland. Dit is dus de ideale gelegenheid om meteen ook, voor zover nog niet gebeurd, kennis te maken met de Nederlandse editie van het officiële Raspberry Pi magazine. MagPi zorgt voor leuke hebbedingetjes en bezoekers van de stand maken kans op een fantastisch Raspberry Pi pakket t.w.v. € 250! Het is dus absoluut de moeite waard om even te komen kijken.
 
Maker Faire
MagPi is tevens met een stand aanwezig op Maker Faire Eindhoven. Deze vindt dit jaar plaats op zaterdag 29 en zondag 30 september in het Klokgebouw en op het Ketelhuisplein in Eindhoven. MagPi staat in hal B (stand 75) en ook hier maakt u kans op het Raspberry Pi pakket. U verveelt zich overigens geen minuut op het grootste maakfestival van Nederland. U kunt er meedoen aan allerlei workshops, virtual reality games ontwerpen, werken met urban mining en nog veel meer. Het uitgebreide programma is geschikt voor jong en oud.
 

Raspberry Pi fan?
MagPi Magazine gaat op een praktische manier in op de nieuwste ontwikkelingen en trends rondom de Raspberry Pi. Iedere uitgave staat vol met nieuws, reviews, hands-on tutorials en een groot aantal zelfbouwprojecten.

Neem nu een jaarabonnement op MagPi en ontvang een gratis Raspberry Pi Zero W Kit t.w.v. € 22,95!

Profiteer direct - klik hier...
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items