Harry Baggen

Elektor-lab zoekt versterking

21 januari 2014, 00:00
Elektor-lab zoekt versterking
Elektor-lab zoekt versterking

Het Elektor-lab vormt het technische middelpunt van Elektor. Het is verantwoordelijk voor de technische kwaliteit van de projecten die in Elektor verschijnen. Het Elektor-lab zoekt nu voor de uitbreiding van het team een enthousiaste en innovatieve elektronica-ontwerper met uitstekende programmeervaardigheden, in het bijzonder het programmeren van microcontrollers.

 

Tegenwoordig worden de eigenschappen van een apparaat of elektronische schakeling voornamelijk bepaald door de software. Hoewel het ontwikkelen van een dergelijk product nog steeds een diepgaande kennis van elektronische schakelingen vereist, zijn goede programmeervaardigheden steeds belangrijker. Vandaar dat het Elektor-lab op zoek is naar een enthousiaste ingenieur elektronica die in staat is om zelfstandig software te ontwikkelen op een niveau dat onze lezers en klanten van Elektor verwachten.

 

De ideale kandidaat heeft ervaring met verschillende programmeertalen en is in staat om duidelijke gestructureerde software te schrijven van hoge kwaliteit. Als lid van het Elektor-lab zult u nauw samenwerken met redacteuren, technisch schrijvers en elektronica-ontwerpers over de hele wereld. Daarom is het ook belangrijk dat u, naast een goede kennis van analoge en digitale technieken, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en minstens de Engelse taal goed beheerst.

 

Kortom, de ideale kandidaat voor deze functie is meer dan bekwaam in de volgende domeinen:
- Programmeren, zowel embedded als voor de PC (C/C++/C#, assembler, BASIC, VHDL, enz.)
- Elektronica , zowel analoog als digitaal
- Communicatie, geschreven en gesproken Engels, goede kennis van het Nederlands (Duits of Frans is een pre)

 

Voldoet u aan bovenstaande profielschets en wilt u deze uitdaging aannemen?
Neem voor meer informatie contact op met Clemens Valens: C.Valens@elektor.fr (Nederlandstalig)
U kunt uw sollicitatie met cv sturen naar Hedwig Hennekens (H.Hennekens@Elektor.com)

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items