Bij Elektor Labs gaat het om kwaliteit, niet om kwantiteit. Het online Elektor Labs platform is veel meer dan een gratis webruimte waar je kunt laten zien wat je in huis hebt. Ons team van elektronicaspecialisten kan helpen uw projecten tot een goed einde te brengen. En we kunnen u helpen als u een product wilt ontwikkelen dat in de  Elektor Store wordt verkocht, of een artikel wilt schrijven dat in Elektor magazine wordt gepubliceerd.
Elektor-leden vormen het hart van onze community, maar iedereen die wil meedoen is welkom. Met een gratis registratie krijgt u volledige en onbeperkte toegang tot de Elektor Labs-projecten.

We hebben onlangs onze hele website vernieuwd en opnieuw ontworpen, dus ook de Elektor LABS-pagina's. Als u vragen hebt over de nieuwe mogelijkheden, kijk dan even in de geheel vernieuwde gebruikershandleiding. Daar hebben we alleen de kern toegevoegd, maar als u vragen of suggesties heeft dan horen we dat graag (zet ze in de comments of mail ons op labs@elektor.com).

Elektor Labs platform
Meld je gratis aan en start met het posten van projecten en het samenwerken met Elektor-ingenieurs en -innovators uit de hele wereld. Deel ideeën, vind nieuwe projecten, laat je werk zien, breng producten op de markt en nog veel meer!

Over Elektor Labs-projecten

Op onze website gebruiken we niet langer de drie categorieën (proposals, in progress en finished) waar we vroeger mee werkten. Een nieuw Project blijft echter wel in de Draft-status totdat u besluit het te publiceren. (Kijk maar in de gebruikershandleiding voor meer informatie.) Op deze manier hebt u nog steeds de mogelijkheid om dingen privé te houden tot u tevreden bent.
 
Badges zijn nuttig. We hebben nu SOS en Dead End voor projecten waar je misschien hulp bij nodig hebt of die je wilt beëindigen. Maar we staan open voor suggesties en dit systeem maakt toekomstige categorisering mogelijk. Iets anders dat u misschien herkent is de contests-sectie waar u uw project desgewenst kunt inschrijven en u mee wilt meedoen.

Elektor Jumpstarter

Elektor Jumpstarter is een kleine versie van een crowd-funding website. Het is bedoeld om innovators zoals u te helpen uw elektronica projecten om te zetten in producten. U kunt nieuwe voorstellen voor elektronische projecten delen met een community die ze kan ondersteunen en financieren. Om deel te nemen, hoeft u alleen maar een project in te dienen via de Elektor LABS project page en dan het kleine raketje te lanceren.
 
Elektor Labs - Jumpstarter rocket

Met het indienen, vraag je de community om je project te steunen tot een bepaalde minimum drempel. Er gaat geen geld heen en weer. U vraagt de leden van de Elektor Labs-community gewoon een toezegging om in een later stadium een aankoop te doen, zonder dat daar verplichtingen aan verbonden zijn. Het proces geeft ons een aantal essentiële inzichten over de levensvatbaarheid van uw project en productidee!

Elektor Labs: Er zit nog meer in het vat

Dus u wilt aan de slag met Elektor Labs? Lees de handleiding. In de komende maanden zullen meer opties worden vrijgegeven aan de LABS. Om er een paar te noemen, is er de optie om je favoriete leden van de community te volgen, zodat je elke keer als ze een nieuw project uitbrengen, je daar een kort bericht over krijgt. Een andere functie is de optie om een groep te vormen. Leden van een groep kunnen samenwerken aan projecten en ook gezamenlijk hun favoriete projecten publiceren op basis van thema's of een andere functie. Dus hou je ogen open, we zijn nog niet klaar!

Copyright

Op ons Labs-platform willen we iedereen met een passie voor elektronica inspireren en uitdagen om hun projecten te publiceren. Laat deze juridische tekst geen afbreuk doen aan uw enthousiasme om een project te publiceren, maar we willen ook de intellectuele eigendomsrechten van de oorspronkelijke rechthebbende beschermen en nemen daarom de volgende disclaimer op voor onze en uw bescherming:

Elke gebruiker van het Elektor Labs-platform moet er zeker van zijn dat het project dat hij publiceert zijn eigen project is, inclusief tekst, afbeeldingen, broncode en al het andere gepubliceerde materiaal, hierna onafhankelijk en gezamenlijk aangeduid als 'Inhoud'. Elektor neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor mogelijke problemen met auteursrechten op hun projecten. Elke claim voor inbreuk op intellectuele eigendomsrechten op een Labs-project wordt gedragen door de Labs-gebruiker die het heeft gepubliceerd. Als een auteur Inhoud wil gebruiken die niet van hem is, moet hij schriftelijke toestemming krijgen van de eigenaar(s) van de Inhoud en moet de oorspronkelijke bron van de Inhoud expliciet worden vermeld. De bron moet zichtbaar zijn en kan worden vermeld in de bestandsnaam, in de tekst direct naast de Inhoud of in het bijschrift van de afbeelding. 

Over Elektor

Elektor is een internationale bron van essentiële elektrotechnische informatie en innovatieve oplossingen voor ingenieurs, pro-makers, startups, en de bedrijven die hen willen steunen. Wij publiceren boeken, tijdschriften, websites, webinars, podcasts, cursussen, noem maar op. We hielpen de eerste elektronicamakersbeweging op gang in de jaren zestig. Sindsdien is onze wereldwijde community van elektronicaontwerpers uitgegroeid tot honderdduizenden actieve leden en meer dan 1.000 bijdragende experts. We zijn er trots op dat we elke dag groeien omdat we nieuwe leden inspireren om elektronica te ontwerpen, te delen en te verkopen.
 
Alle inhoud van het Elektor Labs gedeelte van deze website is door Elektor auteursrechtelijk beschermd (c). Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Elektor is het niet toegestaan deze inhoud te hergebruiken (Disclaimer).