Ter versterking van het ontwikkelteam in Aken (Aix-la-Chapelle) in Duitsland, is Elektor Labs op zoek naar een jonge, gemotiveerde maker met uitstekende programmeervaardigheden.

Software bepaalt tegenwoordig de specificaties van bijna elk elektronisch apparaat. Hoewel voor het ontwikkelen van elektronische apparaten nog steeds veel kennis van het ontwerpen van elektronische schakelingen nodig is, worden goede programmeervaardigheden steeds belangrijker. Met die overweging in gedachten zoekt Elektor Labs een gemotiveerde maker of ontwikkelaar van embedded elektronica die software kan ontwikkelen met de kwaliteit die klanten van Elektor verwachten.

De ideale kandidaat neemt embedded programmeren serieus en ontwikkelt software van hoge kwaliteit die goed te onderhouden en ondersteunen is. Als lid van het Electronics Projects Development Team zal de nieuwe medewerker nauw samenwerken met technische schrijvers en elektronica-ontwerpers uit de hele wereld. Daarom moet de kandidaat, naast grondige kennis van het ontwerpen van analoge en digitale schakelingen, ook beschikken over voldoende kennis van de Engelse taal en uitstekende communicatieve vaardigheden. Tenslotte is de ideale kandidaat iemand die consequent streeft naar de best mogelijke ervaring voor de eindgebruiker.

De ideale sollicitant zou kennis moeten hebben van de volgende onderwerpen:
  • Programmeren — embedded zowel als PC (C/C++/C#, Arduino, Raspberry Pi, Python, VHDL, enz.)
  • Elektronica — ontwerp van analoge en digitale schakelingen
  • Communicatie — geschreven en gesproken Engels; enige kennis van Nederlands, Duits en/of Frans zou goed van pas komen

Contact opnemen

Voor meer informatie over deze vacature kunt u zich richten tot elektor-labs@eimworld.com

Over Elektor Labs

Elektor Labs is de ontwerpafdeling van Elektor International Media BV. Alle projecten en prototypen worden ontworpen en getest door een team van elektronicaontwikkelaars voordat ze onder de noemer 'Elektor-Labs' worden gepubliceerd in de internationale edities van Elektor Magazine. Elektor Labs gaat over leren, ontwerpen, maken, testen en delen — de sleutelwoorden voor de website voor het ontwikkelen van elektronicaprojecten www.elektor-labs.com.