Elektor Live 2011 druk bezocht

10 december 2013, 14:36
Elektor Live 2011 druk bezocht
Elektor Live 2011 druk bezocht

Het ElektorLive! 2011 evenement trok afgelopen zaterdag 26 november weer een groot aantal bijzonder geïnteresseerde bezoekers naar het Evoluon in Eindhoven. Meer dan 20 lezingen, diverse demonstraties, een enthousiaste groep exposanten en dik 1000 bezoekers maakten er een even spetterende als leerzame dag van.

 

De dag begon 's morgens vroeg met enkele goed gevulde workshops, waarbij de deelnemers de opgedane informatie meteen in de praktijk konden toetsen met behulp van de uitgereikte hardware. Een van de workshops vormde meteen de start van een wereldwijde ontwerpwedstrijd die Elektor samen met zustertijdschrift Circuit Cellar en RS Components organiseert.


Gedurende het beursgedeelte konden bezoekers de stands van de exposanten bezoeken, lezingen bijwonen, praten met redacteuren en ontwerpers, kijken naar robot- en mechatronica-demonstraties door studenten-teams, hun MP3-speler laten doormeten, meedoen aan de elektronica-quiz of de soldeerwedstrijd, jagen op aantrekkelijke koopjes in de fysieke versie van de populaire Elektor Outlet en nog veel meer.

 

's Middags stond er een demonstratie over alternatieve energie op het programma, een onderwerp dat onverwacht veel extra bezoekers trok.

 

We kunnen concluderen dat ElektorLive! 2011 weer bijzonder goed in de smaak is gevallen bij alle bezoekers. Bij deze bedanken we iedereen die meegewerkt heeft aan deze fantastische dag!


Klik hier voor een foto impressie van deze dag
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items