Elektor International Media neemt vaktijdschrift Elektronica over

15 april 2019, 10:39
Elektor International Media neemt vaktijdschrift Elektronica over
Elektor International Media neemt vaktijdschrift Elektronica over
Het nederlandse vaktijdschrift Elektronica, uitgegeven door MYbusinessmedia, is overgenomen door Elektor International Media (EIM). Het in Aken gevestigde Nederlandse EIM is uitgever van onder andere Elektor, het leidende mediaplatform voor alle spelers in de mondiale electronicawereld, van professionele e-engineers, gepassioneerde homelabs en start-ups, elektronicaproducenten, dienstverleners en onderdelenleveranciers, tot auteurs en experts. De overname van Elektronica past volgens EIM uitstekend in de groeiende mediaportfolio.

Het vaktijdschrift Elektronica houdt – sinds de oprichting in 1953 – specialisten op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op de elektronicamarkt. Meer dan 17.000 ingenieurs lezen het nieuws en artikelen over nieuwe technologie en elektronicaontwerp.

‘We zijn verheugd om samen te werken met het zo lang gevestigde vakblad Elektronica’, zegt Don Akkermans, directeur van Elektor International Media. ‘Elektronica past strategisch uitstekend in onze groeiende mediaportfolio. Zeker nu we ook de commerciële proposities voor de elektronica-industrie uitbreiden.’

De overname van Elektronica betekent een belangrijke aanvulling voor Elektor op de Nederlandse markt. Met Elektronica wordt nu vrijwel de gehele markt van professionele e-engineers bereikt. De partners van Elektronica krijgen daarnaast – dankzij het brede, internationale Elektor-netwerk – nu ook toegang tot de Duitstalige, Franstalige en Engelstalige markt.

Elektor is al zes decennia een ‘household name’ in de mondiale elektronicawereld. De nog steeds groeiende community heeft zo’n 200.000 trouwe leden, tientallen zeer vooraanstaande elektronicabedrijven en meer dan 1.000 toegewijde auteurs en experts.
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items