Elektor nu officiële Raspberry Pi reseller

16 mei 2018, 15:45
Elektor nu officiële Raspberry Pi reseller
Elektor nu officiële Raspberry Pi reseller
Met trots kondigen we aan dat Elektor nu een officiële reseller is van Raspberry Pi. Dit betekent dat Elektor een geautoriseerde wederverkoper is van alle producten van de Raspberry Pi Foundation. In de Elektor Store vindt u een uitgebreid en kwalitatief hoogstaand assortiment van Raspberry Pi producten: boards, starterkits om mee te experimenteren en accessoires.

Om de community zo goed mogelijk te bedienen, zorgt Elektor ook voor bijbehorende documentatie. Denk daarbij aan zelf geproduceerde manuals en boeken en de vele Raspberry Pi artikelen in Elektor Magazine. Al vanaf de lancering van de Raspberry Pi in 2012 publiceert Elektor regelmatig (zelfbouw) projecten met de uiterst populaire minicomputer. Ook de bij deze projecten behorende hardware is verkrijgbaar in de Elektor Store.

Het resellerschap sluit naadloos aan bij de recente lancering van de MagPi Magazine in de Nederlandse en Franse taal. MagPi is het officiële magazine van de Raspberry Pi Foundation en gaat op een praktische manier in op de nieuwste ontwikkelingen en trends rondom de Raspberry Pi en de digitale wereld. MagPi bevat onder andere testberichten van nieuwe producten, uitgebreide hands-on tutorials en een groot aantal zelfbouwprojecten.
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items