Jens Nickel

Elektor op de beurs electronica – wees erbij!

31 oktober 2018, 15:12
Elektor op de beurs electronica – wees erbij!
Elektor op de beurs electronica – wees erbij!
Of u nu een professioneel elektronicus bent of eigen projecten ontwikkelt in uw „thuislab“ – electronica is ook in 2018 weer de moeite waard. Natuurlijk mag ook Elektor niet ontbreken in München. Van 13 tot en met 16 november zijn we erbij als premium partner: Samen met de Messe München hebben we voor de tweede keer de electronica Fast Forward Start-Up Award uitgeloofd. Oprichters van elektronica-startups en privé-ontwikkelaars zullen op de eerste drie beursdagen hun ideeën en prototypes presenteren aan een deskundige jury en aan het publiek. Ze strijden daarbij om waardevolle prijzen met een totale waarde van 150.000 Euro! We hebben beroemde elektronicafabrikanten en distributeurs zoals  Arrow Electronics, Avnet Silica, EBV elektronica en Trinamic weten te vinden als sponsors. Een overzicht van de korte presentaties van de deelnemers, die in de ochtenden plaatsvinden, is hier te zien.

Voor de middagen hebben we een interessant lezingenprogramma samengesteld. Elektronicaexperts zullen spreken over thema’s als elektronica in de ruimtevaart, valkuilen bij het beginnen van een startup en oplossingen voor het inkopen van onderdelen. Eén van onze voornaamste gasten is Eben Upton, de oprichter van de Raspberry Pi Foundation: In zijn presentatie hoort u interessante zaken uit de wereld van deze populaire single board-computer. Natuurlijk staan zowel de deelnemers van de Fast Forward-wedstrijd als de elektronica-experts open voor vragen uit het publiek!

Natuurlijk is in onze stand (C5, Stand 225) zoals altijd iedereen welkom, die geïnteresseerd is in projecten, Elektor-artikelen, Elektor-boeken en de inhoud van onze Labs-website. U kunt daarbij interessante gesprekken voeren met de redacteuren en ontwikkelaars en ook eigen projecten meebrengen. En natuurlijk brengt het Elektor-team ook de nieuwste hardware uit ons lab mee. Tijdens de beurs kunt u ook Elektor-producten kopen of, als ze niet in voorraad zijn op de stand, bestellen en zonder verzendkosten geleverd krijgen.

Als dank krijgt elke bezoeker van onze stand ook nog een gratis Elektor Raspberry Pi Ruler t.w.v. € 9,95 mee naar huis. Zoals de naam al aangeeft, is het een lineaal maar met minimale inspanningen maakt u er ook nog eens een handig meetinstrument van. Voor GREEN en GOLD leden ligt er natuurlijk weer een leuk extraatje klaar. We zouden het heel fijn vinden, als u ons komt bezoeken. U maakt dan tevens kans op prachtige prijzen!
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items