Elektor op Embedded World

26 januari 2016, 15:12
Dit mag u niet missen: Embedded World
Dit mag u niet missen: Embedded World
De Embedded World-beurs komt er aan: van 23 t/m 25 februari is Neurenberg de place to be voor iedereen die meer wil weten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van microcontrollers, boards en tools. Natuurlijk is ook Elektor vertegenwoordigd met een stand, waar interessante microcontrollerprojecten uit onze eigen keuken en boeken over dit thema te zien zijn. Nieuw dit jaar is een rechtstreekse live-verbinding tussen onze beursstand en het Elektor-lab. Zo kunnen geïnteresseerde lezers praten over gepubliceerde projecten en voorstellen voor nieuwe projecten met de mensen in de stand, maar ook met collega’s in Nederland.

Naast Clemens Valens, technisch leider van het Elektor-lab en ikzelf zullen ook Jan Buiting, hoofdredacteur van ElektorBusiness naar Neurenberg komen. Hij brengt niet alleen de nieuwste editie van dit tijdschrift voor professionals in de embedded elektronica mee: in de stand ontvangt hij ook experts die met hem spreken over nieuwe ontwikkelingen. Het geheel wordt vastgelegd door het team van ElektorTV. Verder zijn mini-presentaties gepland, bijvoorbeeld over het krachtige meetplatform Red Pitaya.

We verheugen ons er al op om u te mogen verwelkomen bij de Elektor-stand (nummer 4A-518 in hal 4A)!

Trouwens: op www.embedded-world.de/gutschein zijn gratis tickets verkrijgbaar. De kortingscode voor Elektor-lezers luidt: Elek2ew16.
 
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items