Elektor op Embedded World 2017

14 februari 2017, 11:44
Op 14 maart is het weer zover: Embedded World opent zijn deuren. De focus ligt in 2017 op de beveiliging van elektronische systemen, gedistribueerde intelligentie, het Internet der Dingen, E-mobility en efficiënt energiegebruik. Natuurlijk zal ook Elektor weer met een stand aanwezig zijn. Zoals elk jaar kunt u hier de nieuwste projecten uit het Elektor-laboratorium bekijken, actuele boeken over microcontrollers inzien en met redacteuren en ontwikkelaars over het vak praten.

Dit jaar hebben we iets nieuws op onze beursstand: een dagelijks seminar met Rebecca Geier, met als thema ‘Smart Marketing for Engineers’. Rebecca Geier is een ervaren en veelgeprezen marketing-expert, en wij zijn erg blij dat we juist haar voor deze bijzondere seminar-reeks konden uitnodigen. In haar nieuwste boek 'Smart Marketing for Engineers' wordt beschreven hoe ingenieurs hun contacten met vakgenoten, klanten en investeerders kunnen optimaliseren. 

Dinsdag en woensdag om 16:00 uur en donderdag om 15:00 uur geeft Rebecca op haar onnavolgbare, heldere en inspirerende manier waardevolle tips en suggesties die de contacten van ingenieurs met andere professionals en zakelijke klanten kunnen verbeteren. Haar kracht is dat ze snel tot de kern van de zaak komt. Haar lezingen kenmerken zich door hun diepgang, heldere analyse en het directe, levendige contact met het publiek. Voor bezoekers zijn het seminar zelf, de handouts en de drankjes gratis.

Wij verheugen ons erop om u van 14 tot en met 16 maart 2017 bij de Elektor-stand (stand 646 in hal 4A) te kunnen verwelkomen!

Via www.messe-ticket.de/Nuernberg/EmbeddedWorld2017/Register kunt u gratis toegangsbewijzen bestellen. De vouchercode voor Elektor-lezers is B344304.
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items