Elektor op Embedded World 2018 - gratis tickets!

1 februari 2018, 08:33
Elektor op Embedded World 2018 - gratis tickets!
Elektor op Embedded World 2018 - gratis tickets!
Op 27 februari is het weer zover: Embedded World opent de poorten. De belangrijkste thema’s zijn in 2018 embedded vision, de beveiliging van elektronische systemen, autonome systemen, hardware-engineering en het altijd actuele Internet der Dingen. Natuurlijk zal ook dit jaar Elektor weer met een stand aanwezig zijn. Zoals ieder jaar kunt u daar de nieuwste projecten uit het Elektorlab en actuele boeken over het thema microcontrollers bekijken en met redacteuren en ontwikkelaars over ons vak praten.

We brengen in elk geval mee: de laserklok, de nieuwe VFD-klok met ESP32, de mini-Tesla, de Peltier-lamp, de RPi-audio-DAC, AVR-Playground en de nieuwe microscoop van Andonstar. Nieuwsgierig?
Nieuwe lezers kunnen ook een gratis exemplaar van Elektor en het Elektor Business Magazine meenemen. En ook trouwe abonnees komen niet voor niets langs, want die kunnen een klein cadeautje ophalen.

We verheugen ons er al op om u van 27 februari tot 1 maart te mogen verwelkomen bij de Elektor-stand (nummer 646 in hal 4A)!

Trouwens: op www.embedded-world.de/en/visitors/tickets/voucher zijn gratis tickets verkrijgbaar. De kortingscode voor Elektor-lezers luidt: B377344
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items