Elektor op Embedded World 2020 – BELANGRIJKE MEDEDELING!

20 februari 2020, 10:02
Elektor zal met een videoploeg in Neurenberg aanwezig zijn.
Elektor zal met een videoploeg in Neurenberg aanwezig zijn.
Aanstaande dinsdag opent de Embedded World haar deuren in Neurenberg. Ondanks of misschien juist vanwege de moeilijke situatie zal Elektor met een team (redactie, marketing, videoploeg  enzovoort) ter plaatse zijn.

Vanwege het coronavirus hebben veel bedrijven hun deelname geannuleerd, waaronder grote halfgeleiderfabrikanten als ST, Renesas en Microchip, alsmede  grote distributeurs als Mouser en Arrow. Andere bedrijven zullen desondanks exposeren. Elektor gaat ook naar Neurenberg. We maken van de gelegenheid gebruik om op de diverse stands uit te kijken naar interessante nieuwe producten, en de mogelijkheden voor samenwerking met andere bedrijven te verkennen. Twee Elektor-medewerkers zijn onderweg om interessante start-ups te ontdekken. Een Elektor-videoploeg zal ook ter plaatse zijn. We willen enkele interviews met bedrijven houden en daarbij ook een antwoord krijgen op de vraag wat de gevolgen van de “viruscrisis” zouden kunnen zijn – ook wereldwijd, bijvoorbeeld voor de betrekkingen tussen de VS, China en de EU.

Zoals elk jaar had Elektor een stand gepland in Hal 4A. Volgens onze informatie heeft echter de helft van de bedrijven die daar exposeren de deelname geannuleerd, ook de grotere bedrijven. Elektor is van mening dat het geen zin meer heeft om met een eigen stand te exposeren in een grotendeels lege hal.  
We betreuren het natuurlijk dat we het nu moeten stellen zonder de mogelijkheid om onze leden en andere elektronica-engineers te ontmoeten en de nieuwste projecten uit ons laboratorium te presenteren. Maar de volgende kans om dit te doen komt dit jaar, op de beurs electronica in november, wanneer de elektronica-industrie zich hopelijk geen zorgen meer hoeft te maken over gezondheidskwesties.
Elektor is ervan overtuigd dat Embedded World in 2021 alleen maar sterker uit de crisis zal komen – met nog meer exposanten en bezoekers dan in 2019!
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items