Elektor op Embedded World: Ontmoeten we elkaar komende week?

19 februari 2016, 22:28
Elektor op  Embedded World: Ontmoeten we elkaar komende week?
Elektor op Embedded World: Ontmoeten we elkaar komende week?
Aanstaande dinsdag is het zover: De Embedded World-beurs opent haar poorten. De belangrijkste thema’s zijn dit jaar „Security“ en, natuurlijk, het Internet of Things. Natuurlijk zal ook Elektor met een stand aanwezig zijn. En daar zijn niet alleen actuele boeken over het thema microcontrollers te bekijken. We brengen ook nieuwe microcontroller-projecten mee, bijvoorbeeld de Bluetooth-lamp Lumina, de Android I/O-kaart, het draadloze platform eRIC Nitro voor Arduino, de bekende LCR-meter en de gloednieuwe „Network Connected Signal Analyzer“.

Nieuw dit jaar is een rechtstreekse live-verbinding tussen onze beursstand en het ElektorLab. Zo kunnen geïnteresseerde lezers met onze collega’s in Nederland praten over gepubliceerde projecten en voorstellen voor nieuwe projecten.

Naast Clemens Valens, technisch leider van het ElektorLab, en ikzelf zal ook Jan Buiting, hoofdredacteur van ElektorBusiness naar Neurenberg komen. in de stand ontvangt hij ook experts die met hem spreken over nieuwe ontwikkelingen. Het geheel wordt vastgelegd door het team van ElektorTV.

We verheugen ons er al op om u te mogen verwelkomen bij de Elektor-stand (nummer 4A-518 in hal 4A)! Zelf zal ik vooral op woensdag- en donderdagmiddag in de stand aanwezig zijn.

Trouwens: op www.embedded-world.de/gutschein zijn gratis tickets verkrijgbaar. De kortingscode voor Elektor-lezers luidt: Elek2ew16.
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items