Elektor Team

Elektor organiseert Pico-C-webinar

10 december 2013, 14:36
Elektor organiseert Pico-C-webinar
Elektor organiseert Pico-C-webinar

Elektor Academy en element14 presenteren op donderdag 19 april a.s. een webinar waarin het  populaire Pico-C-project van Elektor centraal staat. Deelname is helemaal GRATIS! U moet zich alleen vooraf aanmelden via www.elektor.nl/webinars.

 

De Pico-C-meter van Elektor is een bijzonder handige mini-capaciteitsmeter die uitermate geschikt is voor metingen aan zeer kleine condensatorwaarden, iets waar standaard capaciteitsmeters of multimeters met ingebouwde capaciteitsfunctie absoluut niet geschikt voor zijn. Duizenden lezers hebben deze schakeling al nagebouwd. Inmiddels is de originele software voor deze meter door Elektor-lezer Jon Drury sterk verbeterd en voorzien van extra functies.

 

In dit webinar beschrijft Jon Drury op welke wijze hij de originele software van de Pico-C-meter heeft aangepast en uitgebreid, waarbij de oorspronkelijke functionaliteit gehandhaafd is gebleven. Microcontroller-gebruikers, in het bijzonder AVR-freaks, leren in dit webinar meer over de achtergronden van de nieuwe software en bijvoorbeeld ook hoe de software kan worden aangepast voor verschillende soorten kalibratiecondensatoren.

 

Datum: Donderdag 19 april 2012
Tijd: 16:00 uur Nederlandse tijd
Taal: Engels

 

Uiteraard is er na afloop van de presentatie weer gelegenheid om vragen te stellen. Zorg dat u dit webinar niet mist en schrijf vandaag nog in!

 

Deelname is helemaal GRATIS! U dient zich wel vooraf te registreren via:
www.elektor.nl/webinars

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items