Elektor Team

ELEKTOR OUTLET is online

10 december 2013, 14:36
ELEKTOR OUTLET is online
ELEKTOR OUTLET is online

Precies 50 jaar geleden zag de uitgeverij van Elektor het levenslicht. Vijftig jaar lang is het blad een inspiratie geweest voor elektronicaliefhebbers, niet alleen in Nederland, het geboorteland, maar over de hele wereld. Tot op de dag van vandaag is Elektor het grootste hands-on blad op het gebied van elektronica; van Silicon Valley tot Lamington Road in Mumbay en de markten van Shenzen wordt Elektor gewaardeerd om de kwaliteit van de projecten. En dat begon allemaal met de vraag: ‘Hoe kunnen we mensen enthousiast maken voor het werken met elektronica?’

 

In de 50 jaar hebben we vele duizenden projecten gemaakt en gepubliceerd en om dat te vieren hebben we een leuke actie bedacht: een speciale Elektor Outlet waar een groot aantal van onze producten met 50% korting over de toonbank gaan. 

 

U kunt de Elektor Outlet hier (outlet.elektor.com) vinden en, om maar even bij de getallen te blijven, de shop is precies 50 dagen open en zal iedere week nieuwe aanbiedingen hebben en natuurlijk 'The Technicians Choice' .

 

Vijftig dagen.. dat klinkt lang, maar haast u want voor alle producten geldt: op=op.

 

OUTLET STORE OPEN - 22 September @ noon (CET)

OUTLET STORE DICHT - 11 November @ noon (CET)

 

Namens het hele Elektor team

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items