Hebt u al een agenda voor het nieuwe jaar? Als dat nog niet het geval is, hoeft u niet verder te zoeken. Hier is precies wat u nodig hebt: een agenda speciaal voor elektronicaliefhebbers. De Elektor Personal Organizer 2012 maakt niet alleen plannen aangenaam, maar u hebt ook altijd handige 'need to know' informatie voor elektronici bij de hand!

 

Naast de gebruikelijke functies als agenda, adresboek en notitiepagina's bevat deze organizer zo'n 60 pagina's met veel gegevens (Engelstalig) die u als elektronicus, zowel beroepsmatig als in de vrije tijd, goed van pas komen. Denk hierbij aan een omvangrijke verzameling formules en tabellen voor stroom- en spanningsberekeningen, componentenbeschrijvingen, natuurconstanten, connectoraansluitingen en nog veel meer.

 

De Elektor Personal Organizer heeft een luxe grijze omslag van imitatieleder met een 6-rings mechaniek (diameter 25 mm) en een sluiting d.m.v. een drukknop. Hij wordt geleverd met pen en vergrootglas. De meegeleverde agenda heeft een verdeling van 1 week per 2 pagina's.

Speciale prijs: Nu van € 29,50 voor € 19,50

Meer info en bestellen:
www.elektor.nl/products/books/others/elektor-personal-organizer-2012.2.1007693.lynkx

 

Wie al eerder een Elektor Personal Organizer heeft aangeschaft, kan een los agenda-binnenwerk 2012 apart bestellen voor slechts € 14,50 (vaste prijs, hierop is de korting niet van toepassing).
Bestellen:
www.elektor.nl/products/books/others/contents-refill-elektor-personal-organizer-2012.2.1522547.lynkx