Elektor Pinball Clock Board: Sluit u aan bij de Group Buy voor een mooie prijs

12 maart 2019, 15:05
Op zoek naar een leuk, uniek project? Bouw dan uw eigen flipperkastklok voor uw bureau of werkbank! Met een Elektor Pinball Clock Board (nu verkrijgbaar via GroupGets) en de eenvoudige bouwhandleiding, bouwt u in minder dan geen tijd uw eigen flipperkastklok.
 
Elektor Pinball Clock Board
Elektor Pinball Clock Board - Nu verkrijgbaar via GroupGets
Join the Pinball Clock Board group buy
 

Elekor’s Flipperkastklok-project

De flipperkastklok van Elektor Labs is een anachronistisch klokontwerp dat de tijd weergeeft op nummerwielen, die u uit oude flipperkasten kunt slopen. De tijd wordt weergegeven in 12-of 24-uurs formaat en de datum wordt elke 30 minuten weergegeven (in Europees of Amerikaans formaat). U kunt naar keuze ook een klokkenspel of een enkelvoudig slagwerk implementeren, natuurlijk met bellen uit een flipperkast.

De klok staat via een ESP 8266 WiFi-module in verbinding met het Internet voor de synchronisatie van datum en tijd. Een DS3231 RTC -IC houdt de tijd bij met een nauwkeurigheid van 5 ppm, zelfs als de voedingsspanning wegvalt.
 
U kunt de instellingen van de klok met de hand of via WiFi (smartphone, tablet of PC) beheren. Een flipper-app die u kunt spelen op een smartphone of in een browser en die de flipperkastklok gebruikt voor het weergeven van de score en de geluidseffecten maakt het geheel nog leuker.

De kaart kan maximaal vier wielen aansturen en het heeft drie outputs voor het aansturen van bellen van Gottlieb, Williams, Bally of Zaccaria. De drivers op de outputs zijn geschikt voor 30 V, wat genoeg is voor vrijwel alle flipperkastmagneten.

Doe mee aan de Pinball Clock Board Group Buy

Het is gemakkelijk om u aan te sluiten bij de groep op GroupGets.com. Ga naar Elektor’s campagne pagina en klik op “Join This Buy” om te beginnen.
  • Aanbod: Eén Elektor 180305-91-hoofdprint, de SMD-componenten zijn gemonteerd.
  • Prijs: $94.60 (~€84.11)
  • De campagne loopt tot: Zaterdag 23 maart 2019 07:18:00 -0700
Wilt u meer weten over GroupGets? Kijk dan naar het Elektor’s interview met de oprichter van het bedrijf, Ron Justin. En houd de Elektor-groupbuys in de gaten.
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items