Elektor Team

Elektor presenteert exclusief buizenelektronica-webinar

10 december 2013, 14:36
Elektor presenteert exclusief buizenelektronica-webinar
Elektor presenteert exclusief buizenelektronica-webinar

Op zaterdag 21 januari 2012 start Elektor om 11:00 uur met zijn eerste Nederlandstalige webinar. Dit unieke webinar wordt gegeven door ir. Menno van der Veen die internationale bekendheid geniet op het gebied van buizenversterkers. In dit webinar behandelt hij nieuwe technieken voor het verbeteren van buizenversterkers.

 

Het webinar is interessant voor iedereen die zich wil verdiepen in de werking van buizenversterkers. Het begint met een korte bespreking van de klassieke benadering met belastingslijnen, waarna stroombronnen en terugvouwtechnieken aan de orde komen. Vervolgens komt de negatieve invloed van kathode-elco’s aan bod, evenals het terugdringen van voedingsstoorsignalen. Met behulp van moderne meettechnieken wordt de (in)correctheid van tegenkoppeling aangetoond en wordt inzichtelijk gemaakt wat er diep in de kern van de uitgangstransformator gebeurt. Aan de hand hiervan kan worden verklaard waarom buizenversterkers zo mooi klinken.

 

Na afloop van de presentatie is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Voor het volgen van dit webinar is basiskennis van elektronica vereist.

 

Dit webinar duurt circa 2 uur.
De deelnamekosten bedragen € 49,50 (incl. BTW).
Elektor-abonnees krijgen 5% korting.

 

Schrijf nu in, er is plaats voor maximaal 25 deelnemers!

 

Meer info en inschrijven:
www.elektor.nl/events/event-moderne-buizenelektronica-webinar.2021200.lynkx

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items