Elektor Team

Elektor presenteert nieuw boek: Assembly Language Essentials

10 december 2013, 14:36
Elektor presenteert nieuw boek: Assembly Language Essentials
Elektor presenteert nieuw boek: Assembly Language Essentials

Om uit te blinken in de snel veranderende wereld van embedded ontwerpen en programmeren moet u tegenwoordig een goed opgeleide professional zijn. Anders gezegd: hoe meer aspecten u van het ontwerpen en programmeren van elektronicaschakelingen beheerst, hoe beter uw resultaten zullen zijn in zowel de professionele als hobbysfeer. Dat zal niets nieuws voor u zijn, want de grenzen tussen de vaardigheden van een hardware-ingenieur en een software-ingenieur vervagen steeds meer. De een moet het programmeren goed onder de knie hebben om efficiënt werkende systemen te kunnen ontwikkelen. De tweede dient inzicht te hebben in de details van het ontwerp (of dat nu een fysieke of een virtuele applicatie is). Om succesvol te ontwerpen dient de moderne professionele elektronica-ingenieur zowel het ontwerpen van hardware als het programmeren goed te beheersen.

 

Het door Circuit Cellar (een onderdeel van Elektor International Media BV) uitgegeven boek Assembly Language Essentials (Engelstalig) is in feite een inleiding tot assembly-taal, die u vertrouwd maakt met de meest fundamentele programmeertaal van een processor. In tegenstelling tot boeken en cursussen over assembly-taal die zich uitsluitend richten op specifieke processors en platforms maakt dit boek gebruik van de architectuur van een fictieve processor met zijn eigen hardware en instructieset. Op die manier kunt u zich verdiepen in assembly-taal zonder u te moeten bezig houden met vooraf vastgelegde hardware of processorstructuren.

 

Deze uitgebreide inleiding tot assembly-taal vormt een waardevol hulpmiddel, daarbij maakt het niet uit of u nog helemaal niets weet van deze programmeertaal of dat u die al eerder hebt gebruikt. De enige voorwaarde is dat u over parate praktische kennis van minstens een hogere programmeertaal beschikt, bijvoorbeeld C of Java.


Elektor abonnees profiteren exclusief van € 5,- korting indien ze het boek bestellen voor 13 mei 2011. Bovendien betalen ze geen verzendkosten. Een tip: bestel dit boek tegelijkertijd met andere Elektor-producten en betaal voor de gehele bestelling geen verzendkosten. U bespaart daarmee minimaal € 6,50 extra!

 

Bestellen abonnees:

www.elektor.nl/products/books/programming/assembly-language-essentials-(subscribers).2.1739053.lynkx

 

Bestellen niet-abonnees:
www.elektor.nl/products/books/programming/assembly-language-essentials.2.1738902.lynkx

 

Inhoudsopgave downloaden (PDF):
Uploads/Files/Product/InhoudAssemblyLanguageEssentials.pdf

 

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items