Slechts drie weken na de start van de nieuwe website Elektor Projects zijn er al verschillende interessante projecten en project-ideeën gepost. Sommige daarvan zijn al doorgeschoven naar de "In Progress" sectie dankzij het grote aantal stemmen die ze hebben gekregen. NU wordt het tijd om deel te nemen in deze projecten en te helpen om ze af te ronden.

 

Featured Project
Op deze plaats willen we uw aandacht vestigen op het project "Portable Radio/Media Player" dat door Rick Savas is gepost. Dit indrukwekkende project gaat over een DSP-gebaseerde wereldontvanger met MP3/AAC/WMA audio-CODEC die data van een USB-stick of SD-card kan lezen. Hij kan ook via USB met een PC worden verbonden en kan dan als geluidskaart fungeren. De ontvanger bezit een ingangskeuzeschakelaar, volumeregelaar, koptelefoonuitgang en een 20 W klasse-D versterker. Deze draagbare stereo radio en USB audio CODEC is een goed voorbeeld van mogelijkheden die de moderne elektronica tegenwoordig biedt.

 

Stem ook op de "Portable Radio/Media Player" van Rick en bekijk alle details van zijn project, zodat u dit zelf kunt nabouwen.En als u toch op de Elektor-Projects-website bent, kijk dan ook eens naar de andere bijdragen en ideeën; misschien zijn er nog meer die u interessant vindt en die wellicht uw stem verdienen.

 

Doe mee op Elektor Projects en "get elektorized"!
www.elektormagazine.nl/labs