De bij elektronici bijzonder populaire hoogfrequent-app "RF & Microwave Toolbox" is door zijn ontwikkelaar Faust Nijhuis uitgebreid met 12 nieuwe berekenings- en converteringsmodules voor HF, microgolven en algemene elektronica. In totaal bevat deze app nu 55 tools.
De nieuwe tools sluiten qua bediening en layout naadloos aan op de reeds bestaande tools. Alles is direct door aanraken, tikken of schuiven met de vingertop eenvoudig te bedienen. Of u nu een professionele HF-ontwerper bent, zendamateur, service-technicus, astronoom of elektronicastudent, deze appbiedt een veelheid aan handige berekeningshulpmiddelen.

 

Met de RF & Microwave Toolbox app kunt u onder andere componentenwaarden voor passieve filters berekenen, evenals impedanties, capaciteiten, inductiviteiten, resonantiefrequenties, Q-factor, bandbreedte, printsporen, laagdoorlaatfilters, hoogdoorlaatfilters, bandfilters, Chebyshev- en Butterworth-LC-filter.
 
Nieuw in de RF & Microwave Toolbox app:
44) Lumped Balun Calculator
45) Wavelength Calculator
46) L-Network Matching Calculator
47) LCR Parallel - Series Conversion Calculator
48) PI & T-Network Matching Calculator
49) Coax Line Calculator
50) Twisted Pair Calculator
51) Lumped-Distributed Equivalences Calculator
52) Fresnel Calculator
53) Inductor Charge Calculator
54) Heat Sink Temperature Calculator
55) Thermal via Calculator

 

Maak u het berekeningen aan elektronica- en in het bijzonder HF-schakelingen een stuk gemakkelijker met deze multifunctionele app die voor € 9,51 verkrijgbaar is in de Google Play Store.

 

Ga naar de download-pagina in de Google Play Store