Elektor’s Video Olympiade 2017: Winnaars van goud, zilver en brons zijn bekend!

20 december 2017, 23:18
In het september/oktober-nummer van Elektor kondigden we de Elektor Video Olympiade aan. We daagden onze lezers en volgers uit een video over iets Elektor-gerelateerds te schieten en in te zenden. Er werden ook mooie prijzen beloofd, met als hoofdprijs een geweldige 3D-printer ter waarde van bijna € 1.500,-. Onze verwachtingen waren hooggespannen. Twee weken geleden was de sluitingsdatum en was het tijd om de binnengekomen video’s te gaan bekijken.

Elektor Video Olympics

En we werden niet teleurgesteld. In totaal ontvingen we het verbluffende aantal van vier video’s, al met al bijna 15 volle minuten beeldmateriaal. Helaas moesten we één deelnemer diskwalificeren wegens het overtreden van de spelregels en dus haalden maar drie inzendingen de finale. 
  Elektor video olympics medallists

Maak kennis met de winnaars van Elektor’s Video Olympiade

Na zorgvuldige afweging heeft de Jury de prijzen als volgt toegekend:

Goud
De hoofdprijs, een Dremel 3D Idea Builder 3D40 3D-printer met een winkelwaarde van € 1.449,- gaat naar Mark van Helvoort (Nederland) voor zijn video ‘Direct Current Traction — Elektor Teslameter on Traction’.
 
Zilver
De eerste prijs, een Picoscope 2208B 100MHz-oscilloscoop met een winkelwaarde van € 1.099,- gaat naar Alexander Becker (Oostenrijk) voor zijn inzending ‘Vorverstärker und mehr | Preamp and more…’.
 
Brons
De tweede prijs, een LabNation SmartScope Maker Kit met een winkelwaarde van € 300,- is gewonnen door Rainer Schuster (Duitsland) voor zijn video ‘Elektor Scherzartikel’.

Gediskwalificeerd

MicroTesla Music Synthesizer

Hoewel de spelregels hier heel helder over waren: Elektor-medewerkers en hun familie waren uitgesloten van deelname, had één van onze minder betrouwbare collega’s de euvele moed om toch een kansje te wagen. Onhandig vermomd als de populaire antagonist Darth Vader uit Star Wars presenteerde deze persoon de ‘MicroTesla Music Synthesizer’ (zie het januari/februari-nummer), maar daar trapten de Juryleden niet in.

Gefeliciteerd!
Iedereen bij Elektor dankt alle deelnemers voor de tijd en moeite die ze in hun video’s hebben geïnvesteerd en we wensen ze veel plezier met hun prijzen!
 
P.S. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items