De gebeurtenissen volgen elkaar in snel tempo op: vrijwel elke dag worden ergens ter wereld nieuwe maatregelen genomen om het gevaarlijke COVID-19-virus in te dammen. Om tijd te winnen voor de ontwikkeling van een vaccin dat de wereld zal redden, moeten we allemaal samenwerken – de leden van onze community, maar ook de medewerkers van Elektor.

Meer dan 70% van het Elektor-team werkt nu vanuit hun thuiskantoor – te beginnen met het managementteam rond Don Akkermans, Maarten Timmers Verhoeven en Erik Jansen. De redactie en de collega’s van de marketing- en advertentie-afdeling en de klantenservice werken ook van huis uit. Een aantal Elektor-medewerkers laat in een video die we afgelopen weekend online hebben gezet zien dat ze voor de leden van onze grote gemeenschap aan de slag blijven. In de video presenteren enkele medewerkers hun thuiskantoor. En een tweede video is al in voorbereiding!

 
 
 
Werkt u ook thuis - home office of homelab? Deel een video met onze community! Stel uzelf voor vanaf uw werkplek en stuur de video naar video@elektor.com – en wij monteren die tot een video die ons allen een hart onder de riem zal steken!

Onze dank gaat uit naar de medewerkers in ons hoofdmagazijn in Susteren (Nederland) die ervoor zorgen dat alle bestellingen van de Elektor online-shop vlot worden verwerkt en verzonden. Uiteraard gebeurt dit onder inachtneming van de veiligheid van iedereen – de uwe en die van onze medewerkers. We houden ons strikt aan de officiële richtlijnen en die van al onze partners in de leveringsketen.

Onze klantenservice blijft actief, zij het nu vanuit verschillende thuiskantoren. Indien nodig kunt u ons nog steeds telefonisch bereiken, maar wij raden u aan om uw vragen per e-mail te sturen (service@elektor.nl). Op deze manier kunnen we elk vraag snel verwerken. Onze online shop www.elektor.nl is 24/7 beschikbaar. Wij staan voortdurend in contact met onze leveranciers en kunnen u garanderen dat uw bestellingen zullen worden verzonden binnen de tijd die in onze online-shop wordt vermeld.

Samen zijn we sterk – en verslaan we het virus met creativiteit!