Elektor E-zine lezers maken deze week kans op een gratis GREEN-lidmaatschap t.w.v. € 92,50. En het mooie is dat ze daar helemaal niets voor hoeven te doen. Gewoon onze wekelijkse digitale uitgave blijven lezen is voor ons al genoeg. Vrienden en collega’s informeren over deze actie mag natuurlijk wel. Want als zij zich aanmelden, hebben zij ook automatisch een kans om te winnen.
 
Aanmelden kan hier
 
Met een Elektor GREEN-lidmaatschap ontvangt u een jaar lang 6 nieuwe edities van Elektor en Elektor Business Magazine in digitaal formaat (PDF). Bovendien heeft u toegang tot het complete Elektor archief vanaf 1990. Maar als GREEN-member profiteert u van nog veel meer voordelen. Wat dacht u van standaard minimaal 10% korting in de Elektor Store?
 
We geven in totaal 10 GREEN-lidmaatschappen weg. Prijswinnaars ontvangen automatisch bericht. Indien straks na loting blijkt dat de winnaar al een lidmaatschap heeft, dan plakken wij daar gewoon op onze kosten een jaar aan vast!
 
Leest u de Elektor E-zine nog niet? Meld u dan vandaag nog hier aan. U dingt dan automatisch mee naar een GREEN-lidmaatschap maar krijgt ook nog eens een inspirerende PDF-bundel t.w.v. € 25 helemaal gratis!
 
Winnaar week 52/1 (25 december – 7 januari)
Prijs: Touch Board Pro Kit t.w.v. € 164,95
Gewonnen door: Stefan Francke uit Berlijn