Harry Baggen

Elektor-webinar: Historische cryptografie

1 april 2015, 07:17
Elektor-webinar: Historische cryptografie
Elektor-webinar: Historische cryptografie

Cryptografie is de laatste tijd een bijzonder actueeel thema, maar slechts weinig mensen kennen de geschiedenis van de cryptografie. Binnenkort organiseren Elektor Academy & element14 een gezamenlijk webinar over dit onderwerp. Marc Simons en Paul Reuvers zullen elektronische apparaten tonen, demonstreren en bespreken die een of andere vorm van cryptografie gebruiken. Het is de eerste keer dat het CryptoMuseum van Marc en Paul voor de camera's verschijnt.

Dit webinar behandelt zowel historische als technologische aspecten in vele vormen van geheime communicatie, variërend van de Enigma uit de Tweede Wereldoorlog tot mobiele telefonie uit de jaren 80. Het onderwerp zal door Paul en Marc op een luchtige wijze worden gepresenteerd en wordt aangevuld met anecdotes over de grote hoeveelheid cryptografische apparatuur die ze in de loop der jaren hebben verzameld.

Het webinar bestaat uit een presentatie van circa 30 minuten, waarna er gelegenheid is tot het stellen van vragen.
Deelname aan dit webinar is geheel gratis. U hoeft u alleen maar te registreren via onderstaande link.

Webinar: Elektor Retronics Presents: Hystoric Cryptography
Datum: Donderdag 23 april 2015
Tijd: 16:00 uur
Presentatie: Marc Simons and Paul Reuvers
Host: Jan Buiting
Taal: Engels

Tijdens dit webinar zullen drie exemplaren van het Engelstalige boek "Retronics – 80 tales of electronics bygones!" worden weggegeven. Registreer u nu! Alleen als u live deelneemt aan dit webinar, maakt u kans op een van deze drie boeken!

Meer info en registreren

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items