Elektor-webinar: LED-vervanger voor GU4-halogeenlampen

12 februari 2014, 00:00
Elektor-webinar: LED-vervanger voor GU4-halogeenlampen
Elektor-webinar: LED-vervanger voor GU4-halogeenlampen

Binnenkort organiseren Elektor Academy & element14 alweer het 22ste gezamenlijke webinar! Deze keer gaat het over de realisatie van een zuinig LED-alternatief voor een GU4-halogeenlamp, een project dat gepubliceerd is in de januari/februari-uitgave van Elektor onder de titel "LED-halogeenvervanger". Ondanks het feit dat de LED-schakeling nauwelijks groter is dan het origineel, verbruikt deze slechts één tiende van het vermogen.

 

Tijdens dit webinar zal de ontwerper ingaan op de ontwerpoverwegingen die gemaakt zijn bij dit project, met de daaruit voortvloeiende keuzes en compromissen, en hoe dat uiteindelijk heeft geresulteerd in een ontwerp dat ook door hobbyisten thuis met simpele hulpmiddelen kan worden opgebouwd.

 

Dit webinar zal worden gepresenteerd door Fons Janssen, Field Applications Engineer bij Maxim Integrated in Nederland. Naast zijn professionele werkzaamheden houdt hij zich ook in zijn vrije tijd graag bezig met het ontwikkelen van praktische en goed na te bouwen schakelingen, waarvan er al verschillende in Elektor zijn gepubliceerd.

 

Het webinar bestaat uit een presentatie van circa 30 minuten, waarna er gelegenheid is tot het stellen van vragen.
Deelname aan dit webinar is geheel gratis. U hoeft u alleen maar te registreren via onderstaande link.

 

LED Replacement for GU4 Halogen Lamps
(LED-vervanger voor GU4-halogeenlampen)
Datum: Donderdag 20 februari 2014
Tijd: 16:00 uur
Presentatie: Fons Janssen, Maxim
Taal: Engels

 

Meer info en registreren

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items