Neem deel aan ons komende Elektor webinar, gepresenteerd in samenwerking met Espressif Systems, waar we een reis maken naar de voorhoede van IoT en embedded systemen en ook de nieuwe editie van Elektor Mag verkennen, met een gastredactie van Espressif. Dit evenement staat gepland voor 14 december om 16:00 CET (14:00 UTC) en belooft een visionaire verkenning van Matter, ESP ZeroCode en natuurlijk de speciale editie van het tijdschrift zelf.
 

ESP Webinar ZeroCode


Hoogtepunten van het webinar:

  • Onthulling van Matter: Ontdek Matter, de uniforme connectiviteitsstandaard, en zijn cruciale rol in het opnieuw vormgeven van het IoT-landschap.
  • Kerninnovaties: Verdiep je in de basisinnovaties binnen de Matter-technologie, van communicatiemethoden tot ondersteuning van diverse andere apparatuur.
  • ESP ZeroCode ExL Module: Ontdek de baanbrekende impact van ESP ZeroCode in het versnellen van de ontwikkeling van Matter-enabled smart home producten.
  • Elektor Mag, gasteditie van Espressif: Exclusieve inzichten in samenwerkingsprojecten en innovaties in de Elektor Mag Guest Edition, het indrukwekkende resultaat van de samenwerking tussen Elektor en Espressif.

Belangrijkste sprekers:

  • Anant Gupta (Espressif Systems): Met uitgebreide technische marketingexpertise brengt Anant inzichten van onschatbare waarde in IoT en embedded systemen.
 
  • Brian Tristam Williams (Elektor): Brian is bekend binnen de industrie en biedt unieke perspectieven op de toekomst van geconnecteerde technologieën.


Speciale Giveaway: Maak deel uit van deze sensatie! Deelnemers maken kans op 1 van de 10 ESP32-C6 boards, waardoor deze verhelderende sessie nog spannender wordt.

Registratiegegevens: Verzeker je van een plaats en duik in de voorhoede van innovatie door je te registreren voor dit exclusieve webinar.

Register Now

Mis deze uitzonderlijke kans niet om inzichten te vergaren van experts uit de industrie en de koers uit te zetten voor de toekomst van IoT en embedded systemen. Help ons de technologie van morgen vorm te geven.