Binnenkort organiseren Elektor Academy & element14 weer een gezamenlijk webinar. Deze keer gaat het over een belangrijk onderwerp: de beveiliging van IoT-apparatuur.
Ontwerpers van embedded elektronica zijn zich terdege bewust van het feit dat de veiligheid bij IoT-apparatuur heel serieus genomen moet worden. Buitenstaanders zien dat probleem niet zo, waarom zou iemand je Iot-apparaten nu hacken? Maar er komen steeds meer apparaten in ons leven die met het Internet zijn verbonden en zowel fabrikanten als gebruikers nemen het vaak niet zo nauw met de beveiliging. IoT-beveiliging is nog steeds een soort "olifant in de porseleinkast". We weten dat het een probleem is, groot en bedreigend, maar we sluiten eenvoudig onze ogen en hopen dat het vanzelf weg gaat. In dit webinar wordt de omvang van dit probleem onderzocht, het soort bedreigingen, hoe en waarom ze worden uitgevoerd en hoe ze kunnen worden bestreden.

Dit boeiende onderwerp zal worden gepresenteerd door Chris Tubbs, een veteraan in deze bedrijfstak met bijna 40 jaar ervaring in de avionica, simulatie-, medische, automotive- en software-industrie.

Webinar: IoT Security - The Elephant in the room
Datum: donderdag 22 oktober, 2015
Tijd: 16:00 uur
Presentatie: Chris Tubbs
Host: Jan Buiting
Taal: Engels

Het webinar bestaat uit een presentatie van circa 30 minuten, waarna er gelegenheid is tot het stellen van vragen. Deelname aan dit webinar is geheel gratis. U hoeft u alleen maar te registreren via deze link.