Binnenkort organiseren Elektor Academy & element14 weer een gezamenlijk webinar. Ditmaal zullen we de Elektor T-Boards demonstreren, een breadboard-vriendelijke oplossing waarbij een microcontoroller met de noodzakelijke bijbehorende componenten op een kleine T-vormige print is ondergebracht, die super-eenvoudig op een breadboard kan worden geprikt. Dat geeft ontwerpers veel meer vrijheden bij het ontwikkelen dan bijvoorbeeld met een compleet Arduino-board aan de slag gaan. Bovendien geven we in dit webinar ook een aantal gratis T-boards en Elektor T-shirts weg, dus mis dit webinar niet!

In dit webinar zal presentator Andrew Retallack demonstreren hou u een Arduino-project kunt omzetten in een stand-alone project met behulp van de T-boards waarop verschillende Atmel-microcontrollers zitten. Hij laat ook zien hoe u sneller prototypes kunt opbouwen met behulp van de T-Boards van Elektor.

Zoals al opgemerkt maakt u tijdens dit webinar ook kans om een van drie sets T-boards (8-, 14- en 28-pens) te winnen, die we ditmaal weggeven, inclusief een exclusief Elektor t-shirt! Schrijf u nu in en neem deel aan dit webinar om kans te maken op een van deze drie prijzen!

Het webinar bestaat uit een presentatie van circa 30 minuten, waarna er gelegenheid is tot het stellen van vragen.
Deelname aan dit webinar is geheel gratis. U hoeft u alleen maar te registreren via onderstaande link.

Webinar: Elektor T-Boards: Leaner & Meaner than Arduino
Datum: Donderdag 23 oktober 2014
Tijd: 16:00 uur
Presentatie: Anrew Retallack
Host: Jan Buiting
Taal: Engels

Meer info en registreren