Elektor-webinar: WunderBar, de IoT-chocoladereep voor app-ontwikkeling

27 augustus 2014, 07:05
Elektor-webinar: WunderBar, de IoT-chocoladereep voor app-ontwikkeling
Elektor-webinar: WunderBar, de IoT-chocoladereep voor app-ontwikkeling

Binnenkort organiseren Elektor Academy & element14 weer een gezamenlijk webinar. Ditmaal wordt de 'WunderBar' van Relayr voorgesteld – een nieuwe en innovatieve manier om apps voor het 'Internet of Things' te ontwikkelen zonder dat je iets af weet van hardware! Het werkt zo uit de doos (of moeten we hier zeggen: wikkel?), die 6 zogenaamde Beacons (BLE), sensors en WiFi bevat, en het is super eenvoudig te programmeren.

In dit webinar laat presentator Amin Zayani zien hoe het WunderBar product wordt verbonden met de Relayr cloud service verder zal hij tijdens een live-demonstratie de Android API gebruiken om een eenvoudige Android app te maken voor het uitlezen van een sensor. Er zijn WunderBar-sensors voor onder meer licht, kleur, afstand, temperatuur, vochtigheid, afstandsbediening (IR), accelerometer en gyroscoop.

Amin Zayani heeft "Environmental and Resource Management" gestudeerd. Hij leerde programmeren en elektronica om energiegebruik te kunnen meten en visualiseren, daarna ging hij professioneel verder in deze richting. Hij is de ex-COO van fritzing.org en hij is nu verbonden met relayr.io.

Het webinar bestaat uit een presentatie van circa 30 minuten, waarna er gelegenheid is tot het stellen van vragen.
Deelname aan dit webinar is geheel gratis. U hoeft u alleen maar te registreren via onderstaande link.

Webinar: WunderBar, the Chocolaty IoT Tool for App Development
Datum: Donderdag 18 september 2014
Tijd: 16:00 uur
Presentatie: Amin Zayani
Taal: Engels

Meer info en registrerenReacties worden ingeladen...
gerelateerde items