Harry Baggen

Elektor wenst alle lezers fijne kerstdagen

24 december 2014, 23:05
Elektor wenst alle lezers fijne kerstdagen
Elektor wenst alle lezers fijne kerstdagen

Alle medewerkers van Elektor wensen u fijne kerstdagen toe. Geniet van alle moois dat deze dagen te bieden hebben, zoals lekker eten en drinken, en gezellige uren met familie en vrienden.

In dit extra lange weekend hebt u misschien ook wel tijd om eens een project uit Elektor te bouwen of die schakeling af te ronden die al een hele poos in een hoek lag te wachten. Of misschien bedenkt u wel een nieuw ontwerp of software die wellicht ook interessant is om te presenteren aan andere Elektor-lezers. En wilt u niet knutselen? Lees dan nog eens wat (recente) Elektor-uitgaven door om inspiratie of informatie op te doen.

Waarschijnlijk kent u inmiddels al de website elektor-labs.com. Daar vindt u een grote verzameling van elektronicaprojecten die door Elektor-lezen zijn ontwikkeld. Sommige zijn helemaal klaar, andere zijn nog niet af of vragen om hulp van andere elektronici. Kijk daar eens rond, dat geeft inspiratie. En bovendien kunt er mee denken, mee discussiëren en mee ontwerpen. Dat is ook een uitstekende manier om inspiratie op te doen en anderen te helepn!

Prettige feestdagen en maak er wat moois van!

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items