Elektor Team

Elektor wenst alle lezers prettige feestdagen

10 december 2013, 14:36
Elektor wenst alle lezers prettige feestdagen
Elektor wenst alle lezers prettige feestdagen

Alle medewerkers van Elektor wensen u fijne kerstdagen toe. Geniet van alle lekkere eten en drinken, breng weer gezellige uren door met familie en bekenden, en probeer in deze jachtige tijd even tot rust te komen.

 

De kerstdagen vormen voor veel mensen (vooral degenen met kinderen) altijd een goede gelegenheid om wat vakantie te nemen, liefst tussen kerst en nieuwjaar. In die tijd hebt u vast enkele uurtjes extra tot uw beschikking voor uw favoriete hobby, zodat u eindelijk eens dat bouwproject kunt afmaken dat al een hele tijd in een hoek ligt, een microcontroller-programmaatje afmaken waar u steeds weer niet aan toe gekomen bent of gewoon eens lekker achterover leunen in een gemakkelijke stoel en enkele artikelen uit (recente) Elektor-uitgaven doorlezen om inspiratie of informatie op te doen.

 

Zoekt u nog oude artikelen of zoekt u informatie over een bepaald onderwerp? Met behulp van de zoekfunctie op de Elektor-website hebt u snel de gewenste informatie gevonden. Alle Elektor-artikelen op onze website zijn in elektronische vorm beschikbaar en kunnen voor een gering aantal Elektor-credits worden gedownload. Een uitgebreide inleiding bij elk artikel geeft een duidelijk beeld van de totale inhoud. Daarnaast zijn er natuurlijk nog een heleboel andere interessante en leuke spullen verkrijgbaar, zoals boeken en bouwpakketten.

 

Prettige feestdagen en geniet ervan!

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items