Elektor Team

Elektor Zomer Deals: diverse producten tijdelijk voor de helft van de prijs

10 december 2013, 14:36
Elektor Zomer Deals: diverse producten tijdelijk voor de helft van de prijs
Elektor Zomer Deals: diverse producten tijdelijk voor de helft van de prijs

Elektor bestaat dit jaar 50 jaar en daarom verrassen we onze lezers met allerlei extra acties en kortingen. Wat dacht u van onze Zomer Deals? We hebben een lijst samengesteld met in totaal 25 boeken, CD's en DVD's die u nu kunt kopen voor de helft van de prijs. Ja, u leest het goed: DE HELFT!!!

 

Bij deze producten zitten tal van interessante onderwerpen. Wat dacht u van het bekende boek "Ontwerpen van buizenversterkers" of "Het groene elektronicaboek". Misschien wilt u meer weten van HF-zenders, dan is "Kleine zenders voor zelfbouw" zeker iets voor u. Er is meer dan genoeg keus, ook over I2C, EMC, GAL's, PAL's en robots.

Bovendien zijn er ook vier DVD's en één CD die u nu voor de helft van de prijs kunt aanschaffen, waaronder verschillende materclasses over klasse-D-eindversterkers, domotica en robotica.

 

Grijp uw kans en ga kijken welke producten voor u interessant zijn voor de helft van de prijs. U mag er ook meer dan één bestellen, dan betaalt u voor de hele zending slechts éénmaal verzendkosten.
Maar haast u, want de voorraad is beperkt en deze aanbieding geldt slechts tot en met zondag 31 juli a.s.

 

Overzicht actieproducten:
www.elektor.nl/products/offers.2.3520.lynkx?subcategoryGuid=all

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items