Elektor-audioworkshop: Zelfbouw high-end hoofdtelefoonversterker

10 december 2013, 14:36
Elektor-audioworkshop: Zelfbouw high-end hoofdtelefoonversterker
Elektor-audioworkshop: Zelfbouw high-end hoofdtelefoonversterker

Veel Elektor-lezers zijn audioliefhebbers. Natuurlijk bouw je dan ook je eigen audio-apparatuur, meestal om een zo optimaal mogelijke geluidskwaliteit te bereiken zonder extreem hoge kosten te maken.

Elektor heeft nu een ideale combinatie gevonden in de vorm van een workshop waarbij u zelf high-end-apparatuur onder professionele begeleiding kunt opbouwen. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en goed klinkend product.

 

Als eerste high-end zelfbouw-workshop organiseren we binnenkort in samenwerking met Binaural & Tildesign een dag waarbij u onder deskundige begeleiding een fabelachtig goed klinkende buizen-hoofdtelefoonversterker opbouwt, die u na controle en afregeling als trotse eigenaar mee naar huis kunt nemen.

 

Deze door Binaural ontwikkelde hoofdtelefoonversterker levert een maximale performance tegen een bijzonder concurrerende prijs. Om dit te bereiken is gebruik gemaakt van hoogwaardige oplossingen die normaal gesproken alleen in versterkers van 5.000 tot 15.000 euro te vinden zijn. Zo zit er een minimaal aantal componenten in de signaalweg zonder contactovergangen, lopers, schakelaars of andere componenten die slijten, kraak of ruis veroorzaken. Verder is er voor de volumeregeling niet gekozen voor een potmeter of stappenschakelaar, maar voor een optische regeling waarbij zich geen IC’s in de signaalweg bevinden.

 

De prijs voor deelname aan deze workshop bedraagt 1.200 Euro (incl. BTW). Voor dit bedrag ontvangt u alle onderdelen en de noodzakelijke begeleiding voor de realisatie van een Binaural Inspyr HA-one hoofdtelefoonversterker.

 

Om de interesse te peilen voor dit project kunt u nu voorintekenen zonder enige verplichting.
Meer info en voorintekenen:
www.elektor.nl/events/event-elektor-binaural-workshop.1397295.lynkx

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items