Elektor Team

Elektor-eVent: basisopleiding Altium Designer

10 december 2013, 14:36
Elektor-eVent: basisopleiding Altium Designer
Elektor-eVent: basisopleiding Altium Designer

Op donderdag 28 april a.s. organiseert Elektor i.s.m. de firma Transfer BV in het Park Plaza Mandarin Hotel te Eindhoven de basisopleiding 'Altium Designer'. Deze cursus wordt gegeven door Henk de Jonge.

 

Deze basisopleiding heeft als doel om cursisten een stevige basis te geven in het tekenen van schema's en printen in Altium Designer. De cursus bestaat uit een deel theorie en een deel praktijk. De geleerde theorie wordt onmiddellijk tijdens de lessen in praktijk omgezet zodat de volledige flow van schema tot print wordt doorlopen.

 

Leerdoelen:
- Werken met de schematic editor
- Werken met de PCB layout editor
- Aanpassen en aanmaken van componenten in de library

 

Werkvorm: Presentatie PowerPoint gecombineerd met praktische opdrachten.
Voorkennis: Algemene basiskennis elektronica (niveau middelbaar onderwijs).

 

De deelnamekosten voor deze dag bedragen € 399. Dit is inclusief BTW, lunch, deelnemerscertificaat en documentatiemap met daarin: gedrukte versie cursus, DVD met cursus, CAM files, volledig uitgewerkt voorbeeldproject, 30-dagen-licentie van Altium Designer. 

 

Abonnees van het tijdschrift Elektor profiteren tot 15 april a.s. exclusief (en éénmalig) van € 50,- jubileumkorting! Deze korting is alleen te verzilveren met de actiecode uit de jubileumfolder die abonnees met hun aprilnummer hebben ontvangen. Deze code dient in het inschrijfformulier ingevuld te worden in het hokje 'Actiecode'. 

 

Schrijf snel in, er is plaats voor 16 deelnemers!

 

Meer info en inschrijven:

events/event-basis-opleiding-altium-designer-cursus.1263474.lynkx

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items