ElektorLive! workshop-programma

10 december 2013, 14:36
ElektorLive! workshop-programma
ElektorLive! workshop-programma

Altijd al eens een volgende stap willen maken in het werken met elektronica? Dat is niet altijd eenvoudig; nieuwe hardware, misschien een nieuwe programmeertaal, waar haal je het allemaal vandaan!?  Niet alleen de kennis, maar ook bijvoorbeeld de hardware.

 

Tijdens Elektor live! 2011 wordt in de ochtenduren een serie workshops gehouden die u daarbij gaan helpen. Deze betaalde workshops zijn bedoeld om u bekend te maken met een nieuwe technologie en u hiervoor te enthousiasmeren. De hard- en software is inbegrepen in de deelnemersprijs, tenzij anders vermeld. Het worden workshops waar u vooral zelf bezig bent! Notebook en netadapter mee, handen uit de mouwen en 'gaan' !

 

DesignSpark ChipKIT Challenge
Zo hebben we de DesignSpark ChipKIT Challenge workshop. Deelnemers aan deze workshop ontvangen een instructie in het gebruik van de DesignSpark ontwikkelomgeving en hoe concreet applicaties te ontwikkelen zijn op het ChipKIT hardware platform. Voor de deelnameprijs van 75 Euro ontvangt u naast een instructie van 2 maal 2 uur ook alle noodzakelijke hardware inclusief een USB-stick met de benodigde software. Deze workshop is meteen ook de start van de wereldwijde DesignSpark ChipKIT Challenge die in samenwerking met RS Components wordt georganiseerd.

 

Verder zal er door Transfer/JTAG Technologies een workshop worden gegeven die u kennis laat maken met Boundary-scan Deze workshop kost inclusief hardware € 195 (met JTAG Live Controller) of exclusief hardware € 75, beide met gratis JTAGLive software.

 

Matrix Multimedia, bekend van de E-Blocks-producten, zal een workshop geven waarbij FlowCode versie 5 wordt geïntroduceerd.

 

Locatie – in de voorzalen van het Evoluon, Eindhoven

Aanvangstijden - vanaf 09:00 uur

 

Indien u deelneemt aan een van de workshops heeft u gratis toegang tot het beursgedeelte van ElektorLive! (11.00-17.00 uur).

 

Voor meer informatie en inschrijven:
www.elektorlive.nl

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items