Op zoek naar een betaalbare, betrouwbare en snelle PCB-service? ElektorPCB4Makers is een nieuwe milieuvriendelijke oplossing voor Europese elektronica-designers die behoefte hebben aan een snellere, gebruiksvriendelijke manier om printplaten te bestellen tegen lage prijzen. Visualiseer en bestel uw PCB direct en ontvang 2 prototypes in 3 dagen

Uw hoogwaardige printplaten worden vervolgens in Europa geproduceerd met materialen die voldoen aan de Europese normen en voorschriften (RoHS, Conflict Minerals, REACH). Uw uiteindelijke prijs is inclusief de PCB prototypes (twee, vijf of tien), verzendkosten en BTW. 

 
ElektorPCB4Makers PCB Service
Visualiseer en bestel uw PCB onmiddellijk. Drag & drop uw ontwerp vanuit één ZIP-bestand.

Niet uw typische PCB-service

Europese makers en pro-ingenieurs hoeven niet langer naar Azië te kijken voor PCB-design-services. Wij verzenden printplaten naar alle landen van de Europese Unie. 

Boven alles zijn we snel. Twee PCB-prototypes kunt u al in drie werkdagen in huis hebben, vijf PCB-prototypes in vijf werkdagen en tien PCB-prototypes in tien werkdagen (afhankelijk van afstand binnen Europa kan het één tot twee dagen extra duren).

Wij zijn milieuvriendelijk! Alle PCB's worden op verantwoorde wijze geproduceerd in de fabrieken van Eurocircuits in Duitsland en Hongarije. Alle zorg wordt besteed aan het volledig voldoen aan alle Europese regelgeving.

We zijn kosteneffectief. Zowel elektronicaproducenten, studenten als onafhankelijke PCB Designers zullen de service betaalbaar vinden. Wij hechten waarde aan industriële materialen, verwerking en afwerking. En we bieden een budgetvriendelijke optie wanneer u vier lagen selecteert.

Aan de slag met ElektorPCB4Makers 

Klaar om uw eerste order te plaatsen met ElektorPCB4Makers? Het proces is zeer eenvoudig. Bezoek ElektorPCB4Makers.com
 
  • Drag and drop uw ontwerp als een enkele ZIP file die de Eagle, KiCAD of gerber files van uw print bevat.
  • Selecteer het aantal lagen, de afmetingen en het aantal boards.
  • Ga na de controle van de beelden van uw PCB naar de checkout.
    Placing an order on ElektorPCB4Makers.com
    Selecteer het aantal lagen, de breedte, de hoogte, het leveringsformat en het aantal boards.
Elektor Members kunnen inloggen met hun Elektor account. Als u geen Elektor Account heeft: schrijf u eenvoudig in en ga aan de slag!

Elektor PCB 4 Makers of Elektor PCB Service?

Elektor biedt vanaf nu dus twee PCB services: ElektorPCB4Makers and Elektor PCB Service. Maar wat is nou het verschil?

Elektor PCB 4 Makers is speciaal gemaakt voor Europese designers die op zoek zijn naar een snelle, goedkope en eenvoudig te gebruiken oplossing voor slechts enkele PCB-prototypes. Ga simpelweg naar ElektorPCB4Makers.com, voeg uw bestanden toe en bereken de prijs!​

Als u meer dan een paar PCB-prototypes nodig heeft, kunt u Elektor PCB Service gebruiken voor een uitgebreidere PCB-designoplossing. Elektor PCB Service biedt professionele design-tools en snelle doorlooptijden voor een goede prijs. U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan producten en diensten, waaronder PCB proto, STANDARD Pool, DEFINED IMPEDANCE pool, BINDI pool, SEMI-FLEX pool, RF Pool, Stencil, en IMS Pool.

Succes met uw volgende design!