Elektor Team

Elektor's Components Database deel 6 nu verkrijgbaar

10 december 2013, 14:36
Elektor's Components Database deel 6 nu verkrijgbaar
Elektor's Components Database deel 6 nu verkrijgbaar

De Elektor's Components Database (ECD) CD-ROM behoort al jaren tot de absolute bestsellers binnen het Elektor assortiment. De geheel bijgewerkte zesde editie is nu verkrijgbaar en bevat gegevens van meer dan 70.000 componenten.

 

ECD 6 bevat acht databanken met de gegevens van IC’s, FET's, germanium- en silicium-transistoren, thyristoren, triacs, dioden en optocouplers. Elf extra programma’s, voor bijvoorbeeld de berekening van AMV’s, spanningsregelaars, spanningsdelers, voorschakelweerstanden voor zenerdioden en de kleurcodering van weerstanden en spoelen, maken het pakket compleet.

 

Iedere databank bevat van (bijna) elke component een afbeelding van de behuizing, de aansluitgegevens, de technische gegevens (voor zover bekend) en beschikt verder over een zoekroutine die uitgaat van aangegeven parameters. De databanken zijn interactief, d.w.z. de gebruiker kan componenten toevoegen, wijzigen of aanvullen.

 

Met ECD 6 krijgt u de beschikking over de gegevens van meer dan 7.800 IC’s, ruim 35.600 transistoren, FET’s, thyristoren en triacs, ongeveer 25.000 dioden en meer dan 1.800 optocouplers.

 

Elektor's Components Database deel 6 is via onderstaande link voor slechts € 29,50 snel, gemakkelijk en veilig te bestellen in de Elektor Webshop.

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items