Elektor Team

Elektor-webinar: Poor Man’s Debugging Techniques

10 december 2013, 14:37
Elektor-webinar: Poor Man’s Debugging Techniques
Elektor-webinar: Poor Man’s Debugging Techniques

Elektor Academy en element14 presenteren op donderdag 24 oktober a.s. weer een webinar over een populair en/of bijzonder elektronica-onderwerp. In dit webinar ligt de focus op het debuggen van software zonder ingewikkelde hulpmiddelen.

 

Deze keer gaat het om de vraag: Hoe kun je foutzoeken in embedded software zonder veel geld uit te geven aan in-circuit emulators of dure debugging-hulpmiddelen. Nou, we hebben goed nieuws voor u: u hoeft de beurs niet te trekken, het gaat ook zonder geld uit te geven. Uw brein is namelijk de meest krachtige debugger die er is, zonder dat u daarvoor een cent hoeft te betalen. Uw hersenen stellen u in staat om veel effectiever embedded software te ontwikkelen en te verbeteren.

 

Dit webinar wordt gepresenteerd door Clemens Valens. Hij is lid van de internationale redactie van Elektor en is onder meer verantwoordelijk voor de complete Elektor.Labs-website. Hij heeft al bijna 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van embedded systemen. Momenteel is zijn aandacht vooral gericht op geluidssynthese-technieken en rapid prototyping .

 

Het webinar bestaat uit een presentatie van circa 30 minuten, waarna er gelegenheid is tot het stellen van vragen.
Deelname aan dit webinar is geheel gratis. U hoeft u alleen maar te registreren via onderstaande link.

 

Poor Man’s Debugging Techniques
Datum: Donderdag 24 oktober 2013
Tijd: 16:00 uur
Presentatie: Clemens Valens (Elektor-Labs)
Taal: Engels

 

Meer info en registreren

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items