Elektor Team

Elektronica studeren naast je werk

10 december 2013, 14:37
Elektronica studeren naast je werk
Elektronica studeren naast je werk

Wie geïnteresseerd is in elektronica en daar graag zijn beroep van wil maken, zal vast wel eens hebben nagedacht over het volgen van een elektronicastudie. Dat geldt ook voor degene die al in de elektronica werkzaam is en zijn kennisniveau wil uitbreiden of verdiepen.

 

Wilt u een erkende mbo- of hbo-opleiding in de elektronica volgen naast uw werk? Grijp dan nu uw kans, want er is momenteel vanuit het bedrijfsleven veel vraag naar elektronici! Dirksen Opleidingen biedt u hiertoe een groot aantal studierichtingen en opleidingsniveaus waaruit u kunt kiezen.

 

U kunt bij Dirksen uw studie zelf indelen en starten wanneer dat u het beste uitkomt. Bovendien bent u hier verzekerd van deskundige studiebegeleiding en vakkundige docenten uit de praktijk. De studieopdrachten voert u in uw eigen werkomgeving uit. Hierdoor kunt u het geleerde direct in de praktijk toepassen. Doordat u iedere module met een examen afsluit, kunt u al tijdens uw studie door het bedrijfsleven gewaardeerde certificaten behalen en bent u direct inzetbaar. Zo behaalt u een erkend mbo- of hbo-diploma terwijl u werkt!

 

Meer informatie

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items