We zijn er enorm trots op dat de Europese Microgolfweek in Nederland gehouden wordt. En Nederland is waar het allemaal begon, toen in 1998 drie conferenties hun krachten bundelden door op te gaan in de ‘Microgolf Week’. Dat bleek een strategische en succesvolle keuze te zijn, want 22 jaar later is dit evenement uitgegroeid tot het grootste in zijn soort in Europa. De EuMW2020 zal dit jaar gehouden worden van 10 tot en met 15 januari 2021, in de Jaarbeurs in Utrecht.
 

De conferenties

De European Microwave Integrated Circuits Conference (EuMIC), de European Microwave Conference (EuMIC) en de European Radar Conference (EuRAD) vormen samen het wetenschappelijke hart van de Microgolf Week. Met meer dan 400 wetenschappelijke papers vanuit de hele wereld, en met meer dan 30 workshops en cursussen komt iedereen hier aan zijn trekken. De beste sprekers, aangetrokken door de kwaliteit en omvang van de week, hebben we weten over te halen in Utrecht een keynote address te houden. Raak geïnspireerd, zie halfgeleiders die tot letterlijk 1 TeraHertz werken, kom naar sessies over microgolfonderwijs, woon de dag over actieve array antennes bij... er is gewoon te veel op op te noemen.
 
Neem deel aan of leer van de studentenactiviteiten (waaronder een drone-detectie challenge: formeer een team en laat in de Jaarbeurs zien hoe goed jóuw oplossing werkt), drie forums (het Defence, Security and Space Forum over Space Situational Awareness, het Automotive Forum, over golfvormen en artificiële intelligentie in automotive radar, en het nieuwe 5G Forum dat de afstand tussen business en techniek zal overbruggen), een unieke workshop over Quantum Computing voor elektrotechnici, en eigenlijk op ieder moment van de week is er wel iets over 5G.
 
Registreer je nu voor de conferenties op www.eumweek.com en profiteer tot en met 6 december van vroegboekkortingen.
 

Bezoek de enorme (gratis) beursvloer

Kom vooral ook naar de EuMW2020 beurs om met alle relevante firma's uit de industrie te spreken op de grootste microgolf en radar tradeshow. De GRATIS beurs wordt gehouden van 12-14 januari 2021. Registreer je vandaag om toegang te krijgen, dompel je onder in de techniek van meer dan 300 internationale bedrijven, en grijp je kans om face-to-face te praten met de bedrijven die de toekomst vorm geven. Nergens kun je verder alle grote namen uit deze industrie onder één dak spreken!
 
  • Internationale Bedrijven:  - Ontmoet de grootste namen en het uitgebreidste netwerk.
  • State-of-the-Art Technologie – Hier laten de bedrijven hun laatste producten en innovaties zien, kun je hands-on demonstraties bijwonen en diep-inhoudelijk praten met de industriële experts.
  • Technische Workshops – Krijg uit de eerste hand technische adviezen van bedrijven die de wereld de toekomst in leiden.
  • MicroApps – Woon het jaarlijkse Europese Microgolf Week Microwave Application Seminar bij, met intrigerende presentaties over toegepaste microgolftechniek.
 
Ga naar www.eumweek.com om je te registreren voor de GRATIS beurs!