Harry Baggen

EveryCircuit App nu verkrijgbaar in Elektor-Shop

23 september 2014, 06:51
EveryCircuit App nu verkrijgbaar in Elektor-Shop
EveryCircuit App nu verkrijgbaar in Elektor-Shop

EveryCircuit is een eenvoudig te bedienen interactief ontwerp- en simulatieprogramma. De real-time simulatie, het interactieve gedrag en de dynamische visualisatie maken EveryCircuit uniek t.o.v vergelijkbare programma’s; het is een onmisbare applicatie voor elektronica-ontwerpers en -hobbyisten.

De EveryCircuit simulatie-machine levert continu geanimeerde spannings- en stroomvormen die direct in het schema worden weergegeven. Wanneer u in het schema iets verandert, dan reageert EveryCircuit daar onmiddellijk op in real-time door meteen de bijbehorende golfvormen aan te passen. Het maken van een prototype van een schakeling gaat op deze wijze ontzettend snel, want u hoeft de simulatie na een verandering niet steeds opnieuw met de hand te starten.

EveryCircuit draait op alle bekende mobiele en desktop-platforms - Android, iOS, Windows, Mac en Linux. Bij de mobiele app kunt u zelfs onderweg snel een idee uitproberen. Al uw werkzaamheden worden in de cloud opgeslagen en als u achter uw pc zit wordt deze gesynchroniseerd met de opgeslagen gegevens.

Door het aanschaffen van een licentiecode voor slechts € 7,00 (Elektor-leden € 6,30) kunt u een jaar lang onbeperkt gebruik maken van EveryCircuit. Enkele belangrijke voordelen:
 - Groot schema-oppervlak
 - Cloud-opslag voor schema’s
 - Toegang tot community-ontwerpen
 - Unieke interactieve visuele stimulatie

Meer info

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items