Extra prijzen voor Intel Edison wedstrijd

9 september 2015, 09:41
Extra prijzen voor Intel Edison wedstrijd
Extra prijzen voor Intel Edison wedstrijd
Onder het motto "What will you make?" dagen Elektor en Intel u uit om een project te ontwikkelen waarbij u de Intel Edison gebruikt. Zoals u vorige week hebt kunnen lezen, zijn er al heel wat interessante ideeën voor projecten binnen gekomen.

Naast de reeds bestaande prijzenpot van € 1500 voor de winnaars biedt Intel nu nog 2 extra prijzen aan voor de inschrijvers van de Edison Challenge: 2 fraaie BioSport headsets van SMS Audio. De Biosport earbuds - powered by Intel - zijn biometrische oortelefoons met voorgevormde oorschelpen, die speciaal ontwikkeld zijn voor gebruik door sporters. Ze bevatten een biometrische monitor die de hartslag meet en doorgeeft aan de smartphone. Deze 2 headsets (met een waarde van € 150,- per headset) worden verloot onder de inschrijvers.

Wat is de bedoeling? Stuur uw idee (max. 500 woorden) in voor 21 september. Een Elektor/Intel-jury beoordeelt deze ideeën, waarna de 20 beste inzendingen een gratis Intel Edison kit voor Arduino met bijbehorend Elektor-boek (samen ter waarde van € 150) ontvangen voor de praktische realisatie van hun idee. De beschrijvingen en video’s van de gerealiseerde projecten worden op deze website geplaatst. Na 20 november mogen Elektor-lezers de winnaar van de challenge bepalen door te stemmen op hun favoriete ontwerp. Ga naar de aparte Edison Challenge webpagina voor meer info en deelname.
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items