De winnaars van de Fast Forward Award 2018

18 november 2018, 11:56
De winnaars van de Fast Forward Award 2018
De winnaars van de Fast Forward Award 2018
Het was spannend tot op de laatse minuut maar de jury heeft besloten!
Op vrijdag 16 november 2018 om 12.00 uur presenteerde Don Akkermans de winnaars van de Fast Forward Award 2018. Eerder hadden zeven finalisten in korte presentaties tegen elkaar gestreden om de felbegeerde prijzen met een totale waarde van 150.000 euro te winnen.
 
 
Don Akkermans, directeur van Elektor, tijdens de Fast Forward Award prijsuitreiking.

 
De 3de prijs ging naar Querom Elektronik GmbH voor hun op maat gemaakte vermogenselektronica oplossingen op het gebied van elektromobiliteit. Thomas Schulz van Querom wordt geflankeerd door Clemens Valens (Elektor) en Dr. Martin Lechner (Messe München).
 
 
We gaan verder met de 2de prijs. Deze ging naar het bedrijf Wizama, dat zichzelf "Magical Boards Factory" noemt. En dat is precies waar haar wedstrijdinzending mee te maken heeft: het is een interactieve bordspelconsole met een ecosysteem van met elkaar verbonden objecten.

 
En dan zijn we bij de winnaar van de hoofdprijs: Markus Strecker van Teiimo GmbH accepteert de 1de prijs voor een innovatief textielsysteem bestaande uit sensoren, geleiders en elektronica voor het meten en doorgeven van lichaams- en positiegegevens.
 
Een eervolle vermelding gaat naar de Cocktail-Mix-Machine, die automatisch meer dan 60 cocktails kan produceren.
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items