Flexibele assemblagelijn levert prototypes binnen een week

10 maart 2017, 00:00
EMSPROTO wil de productie van printplaten radicaal veranderen met een speciale assemblagelijn voor prototypes of zeer kleine hoeveelheden.
EMSPROTO wil de productie van printplaten radicaal veranderen met een speciale assemblagelijn voor prototypes of zeer kleine hoeveelheden.
EMSPROTO uit Martillac (Frankrijk) wil de productie van printplaten radicaal veranderen met een speciale assemblagelijn voor prototypes of zeer kleine hoeveelheden. De productie van een prototype hoeft niet langer dan zes dagen te duren, gerekend vanaf het moment van de online-bestelling. In principe hoeft een klant het Franse bedrijf alleen maar een BOM, een Gerber-bestand en wat aanvullende bestanden zoals een pick & place bestand te zenden.

EMSPROTO zorgt voor de bestelling van de betreffende onderdelen en heeft hiervoor contacten met alle belangrijke leveranciers. 

Door gebruik te maken van deze dienst kunnen elektronica-ingenieurs het productieproces van printplaten aanzienlijk versnellen. Direct na de assemblage van het prototype wordt het verzonden, waarbij aflevering op de volgende dag (binnen Europa) wordt gegarandeerd. 

In de praktijk betekent dit dat een een compleet prototype binnen een week beschikbaar is. Het prototype is voor 100% identiek aan het definitieve product, afgezien van eventuele wijzigingen die de klant nog wil aanbrengen. Indien gewenst kan EMSPROTO een tweede of derde prototype vervaardigen, gebruikmakend van hetzelfde snelle proces. 

In al deze gevallen zijn de kosten van prototyping transparant. Op de website van EMSPROTO worden de totale kosten van een prototype binnen enkele minuten zichtbaar. Deze kosten worden vóór de online bestelling getoond zodat onprettige verrassingen kunnen worden vermeden.

EMSPROTO is in de zomer van 2015 met deze service gestart, en heeft hiermee in heel Europa in toenemende mate succes. Voor meer informatie: www.emsproto.com
  
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items