Elektor Mag: Gast-uitgever van Arduino

 

Vorig jaar besloten we voor het eerst sinds de lancering van Elektor in 1961 onze vrienden van SparkFun Electronics uit te nodigen voor een gastredactie van een volledige editie van Elektor Mag. Het resultaat was een fris en zeer gewaardeerd tijdschrift dat door beide bedrijven werd ondersteund via hun community's, socialmedia-accounts en kiosken. We bereikten een groter publiek dan ooit! Dit jaar zijn we verheugd om u opnieuw een gasteditie te brengen – deze keer samengesteld door de geweldige ingenieurs en vernieuwers bij Arduino. De afgelopen maanden hebben Arduino-medeoprichter David Cuartielles en zijn creatieve collega's actief samengewerkt met onze redacteurs, ingenieurs en studio om er een absoluut unieke productie van te maken, die we publiceren in het Engels, Duits, Nederlands, Frans en Italiaans. Het tijdschrift met gastredactie behandelt een breed scala aan onderwerpen, waaronder Arduino Pro-toepassingen, innovatieve, op Arduino gebaseerde doe-het-zelfprojecten en nog veel meer. De geweldige bijdragen die je in het tijdschrift zult vinden zijn afkomstig van beide teams en van leden van de wereldwijde Arduino gemeenschap. Veel plezier!
 
   

 

Visual Arduino Edition Widget Page-NL.jpg

Elektor Lab Talk: Laten we het hebben over Arduino

 

Visual Arduino Edition Widget Page-Labtalk-all-vs02.jpg

 

Wil je zien hoe Arduino medeoprichter David Cuartielles de Elektor LCR Meter Kit uitpakt? Stem dan af op de 26 januari 2023 (18:00 CET) aflevering van Elektor Lab Talk, waar David samen met Elektor ingenieurs Mathias Claussen en Jens Nickel de Elektor LCR Meter Kit zal bespreken, en uw vragen zal beantwoorden over Arduino technologie en de Arduino gasteditie van Elektor. Naast het bespreken van de vele interessante artikelen in de editie, zal David details delen over een project dat hij is gestart om het waterverbruik op paardrijplaatsen te verminderen. Neem deel aan de livestream op Elektor TV en breng je vragen mee!
 

 
 
David Cuartielles was medeoprichter van Arduino. Hij heeft een PhD in Interaction Design en een MSc in Telecommunications Engineering, en hij doceert aan de Universiteit van Malmö. Lees zijn Elektor-artikelen op www.elektormagazine.nl/cuartielles.

Mathias Claussen behaalde een BSc in Electrical and Information Engineering en een MSc in Microelectronic Systems. Hij is co-host van de maandelijkse livestream Elektor Lab Talk. Lees zijn Elektor-artikelen op www.elektormagazine.nl/claussen.

Jens Nickel is hoofdredacteur van Elektor. Naast programmeren houdt hij van elektronische muziek en videoproductie. Lees zijn Elektor-artikelen op www.elektormagazine.nl/nickel. Hij is co-host van de maandelijkse livestream Elektor Lab Talk.

 

 

 

Nieuwbrief

 

Elektrotechnici, makers en studenten over de hele wereld lezen Elektor's wekelijkse E-Zine voor nieuwe elektronicaprojecten, technische informatie, product nieuws, diepgaande interviews met vooraanstaande elektrotechnici uit de branche en nog veel meer. We hebben voor elk wat wils, van Raspberry Pi- en Arduino-fans tot professionele technici die geïnteresseerd zijn in embedded programmering. Abonneer je op ons gratis E-Zine om deze geweldige content rechtstreeks in je inbox te ontvangen!

 

 

visuals-ezine-EN&NL.jpg